Hej alla underbara! 
Idag är det en fantastisk dag som jag blickar tillbaka på min mentala resa! Idag på dagen är det exakt 1 år sedan jag åkte upp till Stockholm för att träffa min mentor. 
Väl på plats så fick jag mig en känsla som jag inte haft dom senaste 15 åren och det va som att jag släppte en hög med stenar från mitt bröst. Att äntligen ha fått ett avslut på mina ” VARFÖR ” just då med mitt spelberoende. Jag kan med gott samvete säga att jag idag är fri från dessa demoner som ställt till det för mig. Att kunna hatera mina tankar och känslor när det gäller spel är jag oerhört stolt över och jag är galet tacksam för dom människor som fanns vid min sida när jag mådde som sämst, att jag haft dom vid min sida när mitt liv var så långt nere i skiten att jag stod där på kanten till min favorit plats och funderade på att avsluta det för att jag inte orkade må så dåligt och att jag orkade inte hålla på att skada alla dom människorna som brydde sig om mig. 

Detta är min underbara familj och detta är ett gammalt kort jag tog på min favoritplats som jag skriver om. Jag har stått där många gånger och det va någon gång jag minns att jag va så galet nära och ena benet var utanför. När man tänker tillbaka på den jobbiga tiden så kan jag se mig själv hur dåligt jag mådde psykiskt och mentalt!! Jag jobbade ihjäl mig och jag lurade mig själv hela tiden, bara mig själv!! Jag skadade väldigt många och idag har jag försökt rätta till allt verkligen allt jag ställde till med då och jag har bett många om ursäkt för allt som skedde under den tiden i mitt liv. Många har förlåtit mig men även många som tagit avstånd från mig! 

Idag är jag en helt annan person än då jag är mer rak och öppen och jag kan prata om min tid då jag mådde fruktansvärt dåligt utan att skämmas för den personen är inte längre något hot för mig. Det är JAG som styr över mitt liv idag och inte mitt spelberoende.
Idag är det fortfarande en bearbetning som jag måste jobba med för det jag lärt mig under denna resa är att man aldrig ska ge upp, för mig har det ordet aldrig funnits men när jag mådde som jag gjorde kändes det inte som att ge upp utan det va bara en känsla för att avsluta ett lidande. Idag får jag tankar om vad som skulle skett om jag hade valt den vägen? Hur skulle mina nära och kära haft det idag? Hade deras lidande fått ett slut? Många frågor som dyker upp när man ser denna resa ur min synvinkel jag har på livet idag. 
Det är ett evigt kämpande med ett beroende och många som har haft någon slags beroende vet nog vad jag pratar om!! När det gäller spel så kan jag lova er en sak att idag är det inte lätt, vart du än vänder dig eller vart du än är så är det spelreklam över allt. 
Jag tackar Gud att jag valde rätt väg och jag är oerhört tacksam över att ha mitt och min kollegas Jessicas KBK HälsoCamp som har gjort att jag fått en massa nya underbara människor i mitt liv som ger mig styrka att fortsätta att vara JAG. Jag är tacksam över min familj särkilt min fru Maria som stått vid min sida varje sekund jag mådde skit och jag vill tacka er alla för att jag står där jag gör idag! 
KÄRLEK & RESPEKT 
Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag 

 

Contact us