Hej alla underbara!

Jag har vart lite frånvarande från bloggen ett tag pga av massa tunga besked som kommit emellan livet och det riktigt tunga besked :(. Mer om detta strax.

Det har nu gått 10 månader sedan jag tog ett stort beslut för mig själv och tog steget att göra min gastric sleeve. Jag hade läst på en massa och pratat med många som gjort olika metoder av dessa operationer.

Efter mycket tänkande tog jag beslutet att göra sleeven och jag satte snabbt mina mål månad för månad men hade också ett längre mål och målet va att väga runt 90kg till min 39års dag som va igår. Jag ställde mig på vågen igår morse och den visade

Jag blev riktigt glad att jag lyckades med detta mål. Jag har inte stressat eller tvingat mig själv till nått utan bara vart lugn i mig själv och försökt hänga med mentalt för att hänga med i denna förändring som hela min kropp och knopp har fått vara med om.

Det är inte alltid man kan se denna förändring själv men jag har fått massa underbara kommentarer från människor runt omkring mig. Tack alla underbara som kommenterar för det hjälper till även i min mentala resa. Jag har dom senaste 3-4 åren tagit stora beslut i mitt liv som lett mig dit jag är idag och jag är så jäkla stolt att jag vågade ta dessa fast det va att kliva ut i mörkret men ändå en väg att hitta tillbaks till livet.

Jag känner att jag nu fått tillbaks en stor del av livsglädjen och min passion i livet och den glada Slejman och Handbolls tokiga är tillbaks. Jag har vart med och tränat en del handboll för att komma igång med träningen bara för att jag nu kan och man blir ju som en liten barnunge varje gång jag får hålla en boll. Nu ska jag ta livet med glädje och anta mina utmaningar till att bli den bästa versionen av mig själv.

Kärlek & Respekt

LOVE U ALL

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag

Contact us