20120808-083621.jpg

En före och efter bild. Starten för ett år sen och finalen.

Idag för exakt ett år sen började min resa mot ett bättre liv och hälsa.

Det har varit en resa som har gått upp och ner, och väldigt hård och svettig. Men denna resa har också varit väldigt givande.

Man har hittat tillbaka till ett liv där man är aktiv och bestämd till att hålla sig och göra något bra av det man lärt sig under den tiden man va med i Biggest Loser.

Jag vill tacka alla inblandade och framförallt Meter Television och TV4 för att dom trodde på mig och tog ut mig till programmet.

Vi var 14 olika personligheter som kom med till Biggest Loser, men alla med samma mål att kämpa oss till ett hälsosammare liv.

Jag vill tacka Mårten Nylen våran lilla ninja som har kämpat med oss och gett oss ett liv vi aldrig hade nått utan honom. En fantastisk person som aldrig gav upp och verkligen trodde på oss även i dom tuffa tider vi hade där så peppade han oss till nyare höjder.

Jag vill även tacka Olga Rönnberg som också va med som tränare och kämpade med oss. Jag och Olga hade våra duster men under den tiden man var där så händer det mycket och tror att känslor kan gå upp och ner när man är under hård press och tuff träning.

Det var skoj att få ha lärt känna alla deltagare som var med tack till er allihopa också hade inte klarat detta utan er.

Jag hade aldrig räknat med att träffa någon som jag skulle ha som vän i resten av livet.

Min rumskompis Robert Wickström är den person jag kom närmast in på livet och som jag har bäst kontakt med nu ett år senare. Även Marko Leino den griniga finnen som jag tycker väldigt bra om också. Anna Melander som jag var par med i stort sett hela vägen under programmet har jag också bra kontakt med. Michael Sjögren är också en person som jag har kontakt med och tycker bra om. Jag vill även tacka er andra deltagare som jag träffat och lärt känna under denna fantastiska resa bi har gjort tillsammans.

Nu kämpar jag vidare med det jag lärt mig från detta jag har åstadkommit under detta år.

Jag har även startat ett nytt bolag där jag jobbar med en del föreläsningar samt kommer jag hålla i ett HälsoCamp framöver.

Tack ännu en gång allihopa som har varit med under denna resa och er alla som följer min resa.

LoveU All

Med Vänliga Hälsningar
Slejman Karadag

Contact us