20120521-235626.jpg

Så här såg man ut efter pass nr 2, ser ändå rätt pigg ut eller? Kändes riktigt skönt. Mycket skönare att springa i spår än asfalt. När jag springer på asfalt så gör det grymt ont i knät så därför kommer jag att hålla mig till spåren framöver.

Idag var det fullspäckat schema med löp träning 5 km innan frukost sedan bar det av till intervju, möte, möte, hem och hämta barnen såg till att dom fick leka av sig lite i det underbara vädret vi haft idag. När dom väl vart trötta så var det bara att byta om och bege sig upp mot berget för ytterligare ett löp pass på 5 km, men denna gången tog jag med frugan så att hon också skulle ute och få njuta av det fina vädret och ta en löprunda med mig.

Känns faktiskt underbart att kunna dra ut sådär bara för en stund och jogga med frugan, det har man ju inte kunnat göra tidigare när man var tjock och lat men nu är det andra tider för nu kör vi hela vägen.
Idag blev det också en intervju med lokal tidningen om min HälsoCamp som jag kommer att hålla. Roligt att Media vill bevaka detta så kom igen allihopa som är sugna nu är det dags att gå in och anmäla sig till
Slejmans HälsoCamp det gör ni genom att skicka ett mail till mig på:
Info@slejman.se

Det börjar att ramla in några anmälningar så pass upp om ni är sugna för det är bara 2 månader kvar tills Årets HälsoCamp drar igång.

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us