Det har varit 2 fantastisk underbara dagar uppe i Stockholm. Massa jobb söm skulle slutföras och många möten som va inbokade. Nu har vi tagit vårt KBK till en ny nivå. Mera om detta kommer snart. Fick ju också träffa min härliga mentor & Coach och VÄN Jaquline som bombade oss med ny info så hjärnan fick jobba febrilt. Ett möte som va så givande och läro fullt. Jag och jessica såg ut som denna tant på kortet efter mötet.

IMG_4514.PNG

IMG_4507.JPG

IMG_4512.JPG

IMG_4511.JPG från det ena mötet till det andra med Martin & Frida två underbara människor som ger mig och Jessica en chans att utveckla vår idé ännu mer. Detta mötet var ännu ett stort steg i vår utveckling. Ser fram emot att ta detta steg och utveckla vår idé och oss själva.

Så fullmatade med ny info och nya steg så var det dags för middag med ett underbart gäng från HälsoCamp 3 med Jill, Johan & Fredrik. Jag och Jessica har sett fram emot detta bara för att ge dessa härliga människor en kraaaaaammmm.

IMG_4537.JPG

IMG_4519.JPG

IMG_4535.JPG

IMG_4526.JPG vart fantastisk mysigt och skoj att få träffa er alla.

Torsdagen bjöd på massa jobb som skulle avslutas så vi kan börja blicka framåt mot vårt nya. Jag och Jessicas åkte in till Gamla Stan och satte oss på ett fantastisk mysigt café som heter Kladkakan. Där jobbades det febrilt med att hinna avsluta allt med bloggen samt utvärderingar från Campet mm. Men tiden rann iväg och vi skulle hinna äta en grym lunch även den på detta underbara café.

IMG_4529.JPG

IMG_4531.JPG vilken fantastisk hälsotallrik vi fick ( skräll att Jessica tog med räkor??? )

Nu vart det daga att lämna storstan för denna gång men snart tillbaka och då blir det nya mål och stenhård fokusering för att lära och ta in ny info.

LOVE U ALL.

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us