20131117-204041.jpg

Nu har jag kört 4v med träning och kost för att komma ur mina dåliga vanor och det har gett riktigt bra resultat.

Jag kör 2v intervaller och väger mig varannan söndag för att inte stressa kroppen och blir roligare och mer motiverande om man ser resultat.

Första 2 veckorna så kämpar man på och sliter och man går på vilja och det gav bra resultat -7 kg och det vart jag mycket nöjd med. Dessa 2 v har det varit mycket tuffare och man har kämpat och inte märkt att det känts någon skillnad.

Men idag vart det dags för invägning nr 2 och jag hade vart så jäkla orolig för att det skulle vara en dålig siffra, för jag kommer ihåg hur det va när man va med i Biggest Loser då vart dessa 2 v bland dom sämsta. Resultatet blev iallafall
-4 kg denna period och jag är fantastisk nöjd med detta.

Nu har jag tappat 11 kg på 4 v och det är tycker jag en grym siffra. Nu ökar jag tempot lite till och ska börja med ett nytt matschema för dessa 2 veckor och hoppas kunna gasa på ordentligt.

Love U all….

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

20131117-204002.jpg

Contact us