Hej alla underbara!!

Så härligt att äntligen va igång med träning och kost igen efter en lång och trög period. Nu vet jag vad som har varit problemet och därför ska jag nu bara släppa all stress och hitta glädje i det jag gör för att nå mina mål samt att bli mitt bästa JAG. 

Jag har kämpat mig igenom mycket skit sen i oktober förra året och nu äntligen börjar jag hitta rätt igen. Idag var jag på min första riktiga träning sen Campet och det känns underbart. 

Jag hade planerat ett pass med Cardio och styrka men när jag startade på Crosstrainern så fortsatte jag för jag kände att detta va en skön start och det blev 1 timme på crosstrainern och det kändes så jäkla skönt efteråt. Det blev ca 1200kcal bort och mådde super bra efter. Avslutade med ca 10 min stretch för att mjuka upp kroppen. 

Jag tycker det är så skönt just nu att ha någon jag kan bolla mina tankar och idéer med när det gäller träning och privata saker. Tack Tomas för att jag fick chansen att lära känna just DIG bruschan. Jag är grymt glad att vi kom så bra överens och att du är precis en sådan person jag just nu behöver ha som bollplank i mitt liv. Vi hade ett fantastiskt camp för 2 veckor sedan och efter arbetet är klart så nu jobbar vi igång med vårt 1 års jubileums Camp. Den 30 april- 3 maj så kommer vi hålla vårt HälsoCamp 6 som kommer bli det Campet som blir vårt jubileums Camp. Jag fattar inte att det snart har gått ETT ÅR!!! Tack tack alla ni som varit iväg på något av våra camp som gjort detta möjligt för oss att sätta igång.

Jag måste bara skriva hur mycket jag älskar att vara på Handbolls arenor och särskilt att kolla på mina barn när dom spelar. Igår var jag med min dotter Emma i Tibro när dom spelade tvärhandboll och blir så stolt att se hur duktig hon blivit på så kort tid. 

Här kommer bilder från gårdagen från en stolt Handbolls pappa. 

Kärlek & Respekt 

LOVE U ALL

Mvh

Slejman Karadag 

Contact us