Sen i april förra året så har jag haft stora problem med mina knän. Har inte kunnat träna eller belasta dom på det sett jag har velat och därför inte kunnat träna som jag velat.

Fram och tillbaka till läkaren har tagit mycket ur min mentala styrka eftersom jag aldrig fått något riktigt svar på varför och vad problem är…..

Men nu äntligen har jag varit på röntgen och IDAG ska jag träffa ortoped överläkaren och få mitt svar förhoppningsvis. Jag har på grund av skadorna inte kunnat utföra den tid på träning som jag velat lägga eftersom varje gång jag belastar dom med att träna så svullnar båda knäna upp och blir som handbollar.

Nu vill jag få detta överstökat, jag vill börja träna och hitta tillbaka till dit jag va för ca 1 år sen. Jag vet att jag klarar det för jag har gjort det förut och kommer göra det igen. Dom 15 kg jag lagt på mig under detta dryga året kommer snart va ett minne blått. Så håll tummarna för att jag får ett bra besked från läkaren så att jag snart är på banan igen.

LOVE U ALL

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadg

20130604-073714.jpg

20130604-073732.jpg

20130604-073811.jpg

Contact us