Hej läsare!!

Igår var ännu en dag där jag tog mig till mitt möte för att få den hjälp jag behöver. Vi pratade hur man kan styra sina tankar och hur man kan stoppa triggers alltså tankar som får en att få sug på olika saker som inte är bra för mig. Jag fick lite olika förslag på hur man kan göra för att ställa om och säga till i hjärnan att motstå dessa sug.

Jag ska förklarar en av dom här:

Badbollen!! Att acceptera sin situation och låta den va med på resan. Vad jag menar med badbollen är om ni har försökt att trycka ner en badboll under vattnet någon gång så vet ni att badbollen kommer flyga upp ur vattnet igen och samma är det med triggers eller sug.

Därför är det bättre att ta badbollen under armen och låta den följa med på din resa och när väl suget är där så tar det inte så hårt på dig och med tiden så kommer luften gå ur denna badboll så den inte kan få dig att ha dessa triggers som man haft under tiden man kämpat på fel sett.

Jag vet att detta kommer vara ett av dom bättre åren för min del än jag haft på länge… Jag menar verkligen på riktigt länge. Finns bara liksom ett sett att göra detta på och det är genom bearbetning på sina hinder och livet är inte alltid lätt och det ska det inte heller vara men för att hitta glädje så måste man kämpa dit man vill och jag har börjat på rätt sett denna gången.

(null)Jag vet vart jag vill med min resa och jag ska kämpa hårt för att nå dit jag vill.

Så underbart att kunna ha KBK HälsoCamp att hålla på med under denna tid man haft det jobbigt för det har hjälpt mig att komma tillbaka starkare än någonsin.
Att alltid våga utmana dina hinder och se dom som en utmaning som du ska klara. Vägen dit jag vill kommer alltid ha lite höger & vänster svängar men jag ska ha koll på dom och hela tiden se till att dom svängarna inte blir så långa utan snabbt ta tag i utmaningen och lösa den.

Tack allihopa som finns där för mig och som jag har haft chans att lära känna under denna jobbiga tid. Nu ser jag solen stiga sakta men säkert och nu kämpar jag och knyter näven för folkhälsan tillsammans med
KBK HälsoCamp

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Contact us