Nu kan jag berätta min story, jag kan erkänna för mig själv vad som gjort att det gått som det gjort!! 

Varför jag lät det gå så långt? Ja det är en bra fråga som jag nu har besvarat för mig själv. Att trycka ner sig själv så länge är inte OK!!! Det tar ca. 10.000ggr för att lära sig ett beteende kan ni fatta då hur många ggr man sagt till sig själv att man är värdelös, jag duger inte, hur ful jag är, va tjock jag är, vilken loser jag är m.m 

NU FÅR DET VARA NOG!!! 

Jag har nu avslutat detta kapitel i mitt liv, jag kommer lära mig av det och ta med minnen som är bra och lärdom av att ALDRIG mer skada mig själv. 

Jag har sagt till den Slejman som är 16 år gammal som skadade sig veckan innan han skulle ner och prov spela för en tysk proffsklubb i handboll att aldrig svika sig själv. Jag har sett honom med den besvikna minen och det brustna hjärtat och jag sa nu som vuxen med denna erfarenhet av detta från botten av mitt hjärta till honom  ” svik aldrig dig själv och fortsätt att sträva till att bli ditt bästa JAG!! ” där fick jag ett avslut med den delen av mitt liv och mitt förflutna som jag gått och grubblat på i 20 år. 

Jag tog också chansen att avsluta en annan del av mitt förflutna som har gjort mest skada därför jag är där jag är idag. 

Jag fick säga till läkaren som misslyckades med mina rutin operationer vad jag tyckte och kände. Jag har i alla dessa år skyllt på denna läkare att han förstört min framtid som Handbolls proffs och alltid alltid lagt skulden på honom, men nu är det slut på det med. Att därifrån nu våga välja vilken belife jag ska ha med mig i det nya kapitlet, hur jag ska formulera om mina tankar och uttryck så att jag aldrig mer p.g.a detta hamnar i den onda cirkeln igen. 

Den onda cirkeln skapade att jag hamna i ett destruktiv liv där allt var skit och allt jag kämpat för försvann min dröm va ju att bli handbollsspelare. I min sorg, skam och smärta och ingen förståelse av någon valde jag sämre val varje dag. 

Jag valde att börja spela om pengar för jag tyckte det skapade ett lugn i mig,  att koppla av men när jag förlorade så kom den tävlingsmänniskan och tog över mitt lugn och det blev så galet fel att jag hamnade i ett spelmissbruk jag aldrig önskar min värsta fiende. 

Jag har nu tagit mig många steg från detta med proffesionell hjälp och jag har fått nycklar till hur jag ska hantera detta, det känns skönt och jag börjar känna mig mycket tryggare och gladare, tack vare min fru och vårt KBK så kan jag säga att det har räddat mitt liv, på riktigt och jag har nu chans nr 2 i mitt liv att göra det bästa av det och jag har nu lovat denna underbara 16 åriga Slejman att JAG inte ska svika honom och allt slit han offrade och alla skador han fick påvägen för att göra allt för att nå sitt bästa JAG. 

JAG SKA ÄLSKA MIG SJÄLV INNIFRÅN OCH UT!!! 

Jag vaknade i morse kl 05.27 med ett leende på läpparna och en helt ny syn på livet och detta genom att bara avsluta med mitt förflutna. 

Jag vill tacka alla er från botten av mitt hjärta ni vet vilka ni är och alla i min grupp på KBK ni är mina änglar. 

Tack Tack Tack 

KÄRLEK & RESPEKT 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag 

   
 

Contact us