Det är så skönt att göra sina pass på morgonen så att man har hela dagen framför sig. När man är klar så känner man sig pigg och glad.

Efter allt slit sen i augusti månad förra året fram till nu har det varit mycket fokus på träning och kost, men verkar som kroppen också fått slita ordentligt för nu fick jag besked på min röntgen undersökning av vänster knä. Jag har sagt tidigare att jag har väldigt ont i vänster knä och problem när jag belastar det för tungt.

Läkaren ringde mig och sa att jag har en Atros på insidan av knät och det inte såg så bra ut. Detta betyder att brosket på insidan av knät är nästan borta, och knät blir fel belastad. Känns oerhört tungt att höra det men nu måste man försöka träna upp knät ännu mer så att musklerna runt om knät blir starkare.

Annars sa läkaren att det blir en komplicerad operation att göra men att det går om det behövs och det vill ju jag inte gå igenom igen.

Just nu så känns det för jävligt rent ut sagt att det ska vara så här men det är bara att bita ihop, har ju varit i samma situation tidigare men denna gång ska jag inte låta det förstöra för mig utan jag ska kämpa mig igenom denna skada också så jag blir bra igen.

Håll tummarna för det gör jag att det ska bli bra igen!!

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us