Jag satt uppe fram till kl 02.00 igår och skrev lite på den bok jag håller på med. Jag trodde det skulle vara lättare att skriva om sig själv men det är inte så lätt som man tror.

Tycker det är oerhört spännande att få en sådan chans att va med och skriva denna bok. Men nu känns det att det får räcka med uppdrag ett tag framöver, nu har jag föreläsningar, boken, hälsocampen samt mitt vanliga jobb. Att jobba med allt detta och även försöka hinna med familjen krävs mycket planering.

Fick ett samtal igår från en tidning som ville ha med mig i en kock duell mellan riktiga kockar och amatör kockar.
Det blev att tacka Ja på en gång utan att tänka. Men i morse när jag tittade i min kalender så är jag tyvärr för upptagen att va med för jag ska hålla min Camp då ;). Fick skicka ett mail till tidningen och tacka nej för att jag skulle va upptagen med Campen.
Tidnings redaktören ringde upp mig och frågade om dom skulle flytta på tiden men sa att jag var förr upptagen men då frågade han mig lite om min Camp och ville göra en artikel om den för att det lät intressant.

Så på måndag bär det av till redaktionen för en intervju med dom. Men innan så har jag 3 möten med 2 st PT som jag vill ha med i Campen som ska hålla i alla träningar, sen även möte med dom hotell ansvariga där deltagarna ska bo.

Mycket att stå i men fantastisk skoj.

Tjingeling på er därute vi höra snart.

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us