Det har vart en bra start på 2015 precis som jag velat. Jag har sagt att detta år kommer vara mitt år och jag ska se till att ingen tar den känslan ifrån mig.

IMG_0127.JPG detta är en grymt bra text för det är just det att ingen kan gå vägen till dig utan du måste gå din väg och lära dig av allt som händer. Vi alla har något jobbigt på vägen den är inte alltid spik rak men gör din väg till den DU vill.

jag gick ut i förra inlägget om mitt tillstånd just nu och jag vet att många kan känna igen sig men man måste jobba i djupet för att kunna förändra något vilket jag inte gjorde. Men nu har det börjat mitt första steg med professionell hjälp började i måndags och nu ska jag göra det för MIG själv och sluta lura mig och min omgivning som jag vet bryr sig och stötta mig. Jag har bokat in massor med möten ett tag framöver för att jag ska kunna hålla mig fokuserad och taggad och inte låta mig själv att ramla dit, det kommer finnas svackor men för mig gäller det att minimera dessa samt att hålla koll.

Jag kommer att finnas på gymmet för att släppa mina aggressioner och kommer fortsätta med KBK HälsoCamp för jag vet att det är min väg till att hitta mitt bästa JAG och för att må bra. Att vara med på Camperna och utvecklas som person i mig själv och kunskap om mig själv är något grymt bra. Hade det inte varit för dessa Camper så hade jag nog varit en helt annan person än den jag är idag.

IMG_0147.JPGallt för att göra att jag ska nå mina mål och hitta mitt bästa JAG.

IMG_0163.JPG att alltid känna mig trygg i den jag är och inte låta någon negativ jävel trycka ner mig mer. Jag ska älska mig för den jag är och ska alltid vara JAG.

IMG_0289.JPG

IMG_0235.JPG

IMG_0213.JPG

IMG_0144-0.JPGmitt nya tänk inom träning är att Leka!!! Jag ska leka mig i form och hitta glädjen i träningen igen och hitta barnet i mig att våga utmana utmaningen hela tiden och våga testa nytt även om det ser sjukt löjligt ut men för mig kanske det betyder 1 steg i rätt riktning. Detta är ett av dom stora målen jag har.

Jag vill bara också skriva detta som en vän/kollega Emma Eklund som också vart med i Biggest Loser skrev på sin blogg. Tycker det är starkt av dig Emma att skriva detta. Jag har själv vart med om detta och tror att det är så många fler som är berörda. Hur kan folk tror sig ha rätten att döma en utan att veta vem man är eller vad jag gör eller hur jag mår och säga vissa saker som kan såra eller skapa ett jäkla ångest hos mig?? Vem är dom som tror sig ha rätten att klanka ner eller bara vara så jäkla respektlösa och inte tänka en extra gång innan dom slänger ur sig något. Senast i häromdagen så sa en person till mig ” -tycker jag känner igen dig?
– jasså svarade jag
– du va med i tv
– jag va med i Biggest Loser sa jag!!
– mm tyckte jag sett dig någon stans!! Men du har lagt på dig en del igen va??

Jag tänkte säga att va fan han har med det att göra?? Men sa bara mm och fortsatte bort.

Så sjukt men det är fan dagens samhälle men man kanske borde tänka sig en gång extra innan man slänger ur sig något som kan såra en. JAG vet att jag gått upp sen jag va med i BL och det DU inte vet är vilket jävla helvete man har fått gå igenom när man kämpade där i 10 veckor samt dessa år man varit hemma så tror jag folk skulle förstå bättre.

Med dessa ord vill jag tacka för idag.

LOVE U ALL
MVH
SLEJMAN KARADAG

IMG_0290.JPG

Contact us