20120513-130041.jpg

Hej på er allihopa!
Här kör jag ett pass på crossen på gymmet Livingroom i Skövde tack snälla för att ni är med och sponsrar mig i min fortsatta kamp ;;)).

Har varit uppe tidigt och kört ett pass på crosstrainern idag igen eftersom jag inte kan va ute och springa i detta fantastiska väder vi har här i Skövde idag. Idag blev det 1 timme sen efter så blev det ett ordentligt stretch pass där jag gick igen det mesta.
Att träna crosstrainer tycker jag är oerhört bra träningsform där man kan variera det rätt så mycket, genom att köra bara Cardio, Cardio+intervall eller bara stenhård intervall pass.

Jag tycker också att crosstrainern är väldigt skonsam mot lederna, skönt nu när mitt knä krånglar att man kan köra på den maskinen. Oftast när jag kör crosstrainern så kör jag
Cardio + intervall träning så att man tar ut sig lite mer och håller förbränningen lite längre.

Fortsätt att kämpa nu allihopa där ute, har ni några frågor så är det bara att lämna en kommentar så besvarar jag den så fort som möjligt.

Jag vill också tacka en annan sponsor Sportgymbutiken i Skövde som har varit med och sponsrat mig med en crosstrainer tack snälla ni är grymma.

Love U all
Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us