Wow! Jag kom upp till Stockholm idag och har vart nervös nu i 1 vecka för hur det kommer att gå och vad jag gett mig in på. Att sätta mig och börja plugga är långt utanför min comfortzone. 

Jag träffade min kollega och jag hade svettats hela vägen upp och mitt hjärta bara bultade fortare ju närmare klockan tickade mot kl. 13.00 inför starten på min Teoretiska Grundutbildning som till stor del är ANATOMI, hallå jag börja plugga??  

 I mitt huvud har den senaste veckan gått många tankar hur jag ska hitta på en ursäkt att inte åka upp, men JAG VILL, JAG VILL VERKLIGEN DETTA!! 

Jag vill lära mig och utvecklas som person och detta är ett steg i rätt riktning. 

Jag och Jessica kom lite senare än vi hade tänkt, så när vi kom fram och jag lämnat mitt bagage på hotell rummet så gick vi till The Academy och där satt allihopa och alla pratade och hade hälsat och mitt hjärta började dunka ännu snabbare och jag va sjukt nervös. 

Jag vågade knappt hälsa på någon och det är ej likt mig men denna gång var jag så nervös att jag knappt vågade titta upp. Men när vi väl va igång och alla hade presenterat sig så föll en stor sten från mitt bröst och nervositeten började sakta men säkert försvinna, detta tack vare en underbar lärare Hasse Nilsson som lär ut på ett skoj sätt så jag fattade och hängde med.  

  

Visst ser jag fokuserad ut?

 

Jag vill bara tacka alla underbara klasskamrater som gjorde det så lätt att va en av er. Nu har jag ätit och bloggat samt pluggat in lite till nu väntar en skön säng för vet ni vad? Man måste vila också ;). 

Ser fram emot morgondagen!! 

KÄRLEK & RESPEKT

LOVE U ALL 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag 

Contact us