Har mentalt precis börjat återhämta mig från HälsoCamp3, tycker att allt har varit grymt men fortfarande en del efter jobb med det. Många runt omkring mig tror det bara är att slänga ihop något och köra??? Men riktigt så enkelt är det inte och jag hatar att göra något som jag inte tycker är bra. IMG_1027.JPGatt göra massa utvärderingar till alla som hjälpt oss att gå till dessa och alla kommentarer om oss hur vi ska ta det och försöka utveckla oss till kommande gånger.

Camp veckan började med massa möten som än idag har satt sina spår och vi bearbetar dessa för att kolla vad vi vill göra i framtiden med detta. Jobbar febrilt också med min mentor så att jag hittar mitt rätta spår och inte börjar glida iväg utan fokuserar på rätta grejer. IMG_0977.JPGJaquline Gyllenberg är min stöttepelare mentalt och ger mig många råd som jag måste tänka 10 gånger på innan jag svarar, att få igång hjärnan och jobba är inte alltid det lättaste men tro mig hon får hjärnan att jobba febrilt.

Vi ska nu summera alla Camps 1,2 & 3 från början av maj till början av september, hur har allt gått? Vad kan vi göra för att bli bättre? mm massor frågor och massor av jobb framför oss. Detta samtidigt som jag ska jobba med min egen resa och träning, fokusera fokusera det är mycket men måste hålla koll.

IMG_1039.JPGvill tacka allihopa som gett oss denna chans att få göra dessa. Alla från Camp 1,2 & 3 ni är helt underbar.

Nu är det några dagar med mycket som kan hända till det bättre i framtiden, mycket möten och mycket att våga ta ytterligare några steg mot sina mål. Imorgon blir det att sätta sig på tåget för avresa till Stockholm för ytterligare några förhoppningsfulla dagar.

Jag ska också få träffa några människor som betyder mycket för mig under dessa dagar jag är uppe. Det gör att man ser fram emot denna dag ännu mera. Ser fram emot att jobba mot en ljusare framtid.

IMG_1040.JPG

Love U All..

Med Vänlig Hälsning,
Slejman Karadag

Contact us