Hej allihopa!!

Idag var jag så jäkla laddad för att köra ett pass med min PT Madeleine Rybeck men innan det så var jag hos Henrik som hjälper oss med webbshoppen och fixade lite. Påväg dit får jag ett samtal från frugan som kämpat stenhårt med kost och träning för att må bättre och bli mer medveten om träning och kost. Hon har kört med PT Lina Nicander från Energi träningscenter i 12 veckor och som hon har kämpat och idag fick hon sitt kvitto. Maria har nått alla sina mål som hon satte för 12 v sen och jag är så grymt glad för frugans skull det är hon värd efter all slit. 

Jag hade bokat tid vid 10 och Madde kom till Skövde och jag va såååå taggad för att köra passet och visa att jag fan kan. 

Madde gick igenom vad vi skulle göra och började med 20 min på crosstrainern i rätt bra fart för att få upp pulsen, sedan körde jag knä sittande lasdrag 3*10 på 25kg kändes bra, sedan fortsatte vi med hantelrodd 3*12 på 18kg och jag kände mig på G. Vi kom till T-lyft på boll och körde med kroppsvikten 3*10 och shit va det kändes i ryggen och jag kände hur all kraft och styrka försvann ur mig det va som bortblåst….. 

Vi gick till en ny övning och skulle köra och han köra några drag innan jag bara rasa ihop…. Hela kroppen slutade bara jag försökte skaka av mig det men kroppen ville inte jag va HELT JÄKLA SLUT. Jag tog några djupa andetag och drog handuken över huvudet och fällde lite tårar och några djupa andetag till och tillbaka till övningen för att testa, tror ni det funkade??? 

Jag klarade knappt att bära stången, jag va verkligen helt tömd sluuuuuuuut och då kom dom snabba tankarna hur jäkla dålig man är och den jäkla mentala biten att bara trycka ner sig själv. Jag sa till Madde att fan detta är sånt som jag skulle rasa för innan och gräva ner mig för annars innan. Att känna sig så värdelös och inte ens klara av ett pass!!!

Men som jag skrivit innan så har jag bytt tänk och hittat ett lugn och harmoni i kroppen. Jag förklarade för Madde att jag va slut ocv kroppen orkade inget, inget mer och då bröt hon och vi började köra stretch istället som va såååå behövligt och jag tror att nästan all verk jag har i kroppen beror på att jag är jäkligt orörlig i kroppen.  

Detta är något jag absolut behöver hjälp med.

Att bryta sina dåliga tankar är inte lätt men man måste träna, träna & träna på det. Hade det varit 2 månader sen så hade jag dragit direkt och köpt några kexchoklad och köpt med mig en pizza och en Cola åkt hem och vräkt i mig massa skit och slutat att träna på några månader, tro mig har hänt ett par gånger tidigare. 

Nu bröt jag det direkt och förstod min ”VARFÖR” och kunde sätta fingret på mina känslor som gjorde att jag klarade det. Jag åkte hem åt en nyttig lunch och mår bra igen. 

Jag hoppas verkligen ni förstår vad man kämpar med många tror att det bara är vikt hit och dit men det är det minsta bekymret just nu tycker jag. Idag är det den mentala resan och jag vill tacka KBK HälsoCamp för och alla som ställer upp för oss. Utan denna resan hade jag aldrig varit här idag det kan jag lova er och jag kan säga från hela mitt hjärta att det är det som räddat mitt liv. 

Jag vill att alla ska få en bild och förståelse vad folk kan kämpa med inifrån utan att visa det utvändigt. Döm aldrig en person för du vet aldrig vad denna människa har för tankar som den strider med.  

        
Med detta vill jag önska er alla en riktigt underbar Midsommar. 

Kärlek & Respekt 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag 

Contact us