20140626-125303-46383405.jpg
Jag vet att jag kan och har gjort det innan…. Nu ska jag göra det igen fast nu ska det va mer en livsstilsförändring istället för att bara göra det för kameran.

Fick se ett youtube klipp från första dagen på slottet när vi hade vår presentation https://m.youtube.com/watch?v=AthDTZLzUZc
Och sista dagen på den resan https://m.youtube.com/watch?v=hmFXtlJOcqU

Det är mycket slit där i mellan men nu ska det ske en förändring i huvudet också. Det som var problemet med den resa var att när man kom hem så vart det för stora kontraster från det vi gjorde på slottet. Från att ha tränat i 10 veckor mellan 6-10 timmar om dagen till att komma hem till familj, barn, jobb & allt annat som finns i det vanliga livet.
Jag kämpade på bra efter programmet men fick efter 1/2 år diagnosen atros i båda knäna och fick träningsförbud k nästan 1 år.

Så nu ska jag jobba med mitt tänk där jag har haft äran att träffa en mentor som har och kommer lära mig mycket i min resa mot ett bättre JAG. Tänka framåt inte på något som varit utan alltid blicka framåt för att lyckas. Jag är oerhört tacksam att jag fått den chansen att träffa henne via min kollega Jessica.

Nu alla PT där ute som finns i närheten av Skövde som vill ta sig an ett projekt att piska igång mig igen och se till att jag kommer igång att stärka min kropp också kan skicka mig ett mail: info@slejman.se jag KAN jag VILL och jag SKA det kommer bli mycket blod svett och tårar men det blir inte första gången.

Den som tar sig an detta projekt kommer få massor tillbaka samt kommer jag ge allt.

LOVE U ALL
Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us