Har lovat mig själv att aldrig ge upp ett mål som jag har. Detta gör att jag tävlar en hel del mot mig själv.
Jag kommer nu sätta en del nya del mål för att kunna träna mig dit och kämpa för att nå dessa mål.

Hur hittar man motivation och ork? Det är bara att bestämma sig för att du ska lyckas. Du ska ha roligt och samtidigt ska det vara en utmaning mot dig själv att klara dessa del mål för att nå dit du vill.

Jag kommer under hela september att köra 3 styrke pass samt 2 kondionspass i veckan för att nå mina resultat. När det gäller styrketräningen så kommer jag ta hjälp av några vänner som tränar mycket styrketräning för att jag ska få ut så mycket som möjligt av min träning.

När det gäller kondions passen så blir det lågintensiv träning på crosstrainern för att jag tycker den är mycket skonsammare för mina knän.

Va har ni för mål? Hur ska ni nå dit?

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

20120828-112339.jpg

Contact us