Hej vänner! 

Hoppas allt är bra med er där ute? Här är det fint och det känns riktigt bra nu!! Jag känner att det börjar hända en hel del saker med kropp och knopp. 

I början såg man själv inte sin förvandling och att man tappade i vikt, det märktes på kläderna men i huvudet va man inte riktigt med. Ja jag har vart med om samma sak när jag va med i Biggest Loser man kollade sig i spegeln och såg ingen skillnad men nu hänger huvudet med. 

Det har nu snart gått 4 månader ( om 1 v ) 1 okt började jag med min flyt vägde då in mig på 143,8kg, opererade mig den 17 okt vägde då in på 136,7kg. Idag så är jag nere på 105,5 kg och det märks och syns en hel del vilket är skönt. Jag har börjat träna lite lätt på gymmet och det är underbart skönt att vara tillbaka där. Jag kämpar stenhårt för att nå tillbaka till mitt mål att vara den man som jag alltid velat vara en aktiv och välmående man med stort intresse för träning och sport. 

Jag har mina planer att slutföra mina utbildningar som PT och kostrådgivare under året också vilket jag ser fram emot. 

Jag känner att knäna börjar må bättre men långt kvar från bra men små steg i rätt riktning. 

Snart är det dags för vårt 3 års jubileum med KBK HälsoCamp kika gärna in och kolla vår hemsida om du är intresserad!! Några få platser kvar.
KÄRLEK & RESPEKT 

LOVE U ALL 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag

Contact us