Hej alla underbara!!

Som ni vet och jag skrivit innan så har jag jobbat hårt med min mentala hälsa en tid nu och nu denna veckan så har jag mått så jäkla bra. Idag känns det helt underbart jag känner att livet bara är helt grymt men jag vet också att det är här och nu. 

För att känna så här så vet jag att det krävs fortfarande massa jobb med mig själv inifrån och ut. Till min hjälp har jag massor med nya underbara människor som jag lärt känna och som jag velat lära känna. 

Peter Lundell Energi TC  som hjälpt mig med gym & PT under en tid och som jag tackar ödmjukast. 

 

Efter ett svettigt pass på Peters gym.

 
 Jaquline Gyllenberg som hjälpt mig att lära mig tänka i rätt banor och avsluta mitt tidigare kapitel i livet, samt fått några stekpannor på huvudet av henne när jag avvikit från min plan. Tack Tack underbara människa. 

 

En stor dag för mig sist jag träffade Jaquline.

 
Susanne Dalsätt en underbar glädjespridare som jag fick äran att träffa för nått år sen och betytt mycket i mitt liv som jag bygger upp nu. En människa som jag ser upp till oerhört mycket. Tack för att du vill vara min vän. 

 

Stor inspiratör och en fantastisk föreläsare.

 
Johan Norén ja va ska man säga om denna människa eller vad ska man inte säga om honom. En underbar man som vi hade äran att ta in och låta honom göra sin premiär föreläsning på KBK HälsoCamp. En inspiration en glädjespridare och en vän som jag är otroligt stolt över att ha nära mig. Så tacksam att få ha en sådan man som pushar en och som man kan prata med om allt. Tack underbara vän för att du är du. 

 

En underbar person person som lärt mig att aldrig ge upp.

 
David Jonsson en man som jag fullständigt bara älskar som person. Vilken energi och vilja denna man har. En person som kan hjälpa alla som vill bli hjälpta med kost. Han har ställt upp på våra Camper när vi bett honom komma och hålla föreläsningar och han är bara GRYM. Tack David för att du är en sådan underbar person. 

 

Underbara David som just föreläst om kost på campet.

 
Jessica Hellback vän, kollega och den som känner mig bäst av alla förutom min fru. Tack för att du ställt upp under dom tider det var som tuffast och hjälpte mig ut från skiten. Du är en sann vän och en underbar inspiration. Vi har skrattat, gråtit, gapat ja allt men i slut ändan så är vi bara oss själva och med vårt KBK HälsoCamp vi byggt upp tillsammans är jag så oerhört stolt över där vi är idag. Livs levande och med helt andra tankar om livet och tillsammans kommer vi kämpa för folkhälsan och bli starkare. Tack min bästa vän. 
 

Jessica en sann vän och inspiration.

 

Maria Karadag min fru och mina underbara barns mamma. Min största supporter i livet och mitt allt. Vi har haft så sjukt mycket bergodalbana men fy fan va du är stark och tack Älskling verkligen för allt du gjort för mig. Många har tvivlat på oss många gånger men vi har bevisat att vi är fan grymma tillsammans. Du är min bästa bästa vän och mina barns underbara mamma och du är fan guld värd. Älskar dig från botten av mitt hjärta. 

  
Ni är så många nu som betyder så mycket. Jag har lärt mig att nätverka med mönniskor jag ser upp till och bli INTE förvånade om jag en dag skickar en förfrågan till just DIG och frågar om du vill fika? Jag knyter till mig personer som jag vill må bra av och dom håller jag nära mig. 

Här massa bilder på underbara personer. 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  
Ni är underbara. Kanske glömt någon men vill tacka alla som hjälper mig till att bli mitt bästa JAG. Jag vill även tacka alla deltagare och instruktörer samt föreläsare som kommit på våra Camps ni är alla fantastiska.  
Kärlek & Respekt

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag

Contact us