Hej alla underbara!! 
Sry att jag varit frånvarande ett tag då det varit massor här hos mig. Jag skrev för 2 veckor sedan att jag fått nytt jobb vilket är fantastiskt skoj och utvecklande då jag får jobba med en fantastisk Entreprenör och jag får hjälpa människor som behöver stöd och hjälp. Det blev klart och jag började den 1/11 som Platschef. Så det har varit helt underbart att vara igång igen med arbete efter många års av sjukskrivning och frånvarande från arbetslivet. 

  
Nu till en annan fantastisk nyhet är jag fick idag en förfrågan av ägaren till The Academy där vi ska börja plugga efter nyår om jag ville bli intervjuad på scen under fitnessfestivalen vilket jag tackade JA till. 

  
lördagen 28/11 kl. 17.00 kan ni se mig på lilla Affärsscenen i hall A. 

  
Detta är något jag ser fram emot och är sjukt nervös över eftersom det kommer va massor av människor där men det är en del av min utveckling vilket gör att det kommer bli så jäkla bra. 

Vi kommer att stå i montern hos The Academy och jag vill tacka Helena Arnold & Calle Arnold för att ni ger mig denna chans samt för att ni tror på mig och min kollega Jessica Nevergiveupjess Hellback samt KBK HälsoCamp. Hoppas många av er kommer vara på plats. 

Kärlek & Respekt 

LOVE U ALL. 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag 

Contact us