Idag tar jag ännu ett stort steg utanför min comfortzone och det känns riktigt skrämmande och jag är LIVRÄDD på alla sätt men som sagt det är här och nu det gäller för mig. Ska jag kunna bearbeta mitt problem så började min resa i måndags men idag är den stora dagen D här och ska på allvar ta denna chans och söka min väg till mitt bästa JAG.

Jag kan inte lura mig själv och alla runt mig längre utan ta detta steg mot den Slejman jag vill vara. Det är här och nu och framåt. Ny tag under 2015 för detta år ska bli mitt år. Detta har jag bestämt.

Vet att jag har grymma människor runt mig så nu blir det att kämpa för att bevisa för mig själv och alla som hjälper mig samt alla som tryckt ner mig och sagt att jag bara är en svikare och tryckt ner mig.

Men som sagt detta år ska jag ta mig i kragen och visa att det går att bryta dåliga ovanor och beteende som skadar mer än gör nytta.

LOVE U ALL.

IMG_0366.JPG

Contact us