föreläsare & egenföretagare

 

“Att vinna är inte allt, men att vilja vinna är det.”

Citatet ovan är inte bara Slejmans livsmotto. Det är även namnet på den föreläsning han nu vill dela med sig av. 33 år gammal dök han upp från ingenstans i Biggest loser – TV 4, säsongen 2011/12. Ett program som skulle visa sig bli en milstolpe i Slejmans liv.

Fetma, mat och depression.

Han var deprimerad och lät maten trösta.
 Problemet med den kraftiga fetman ökade och Slejman orkade knappt med sitt eget liv. Hur skulle han hantera sin depression, sitt spel missbruk och all stress från allt som skapats av det som sakta smugit sig på. Hur skulle han ens orka engagera sig i barnens liv? Familj består av hustrun Maria och fem barn. Tre flickor och två pojkar. En helt underbar familj som han älskar mest av allt.

   “Jag struntade i allt. Mitt jobb, min familj, all idrott och allt som jag älskade så mycket. Jag började frossa och gick upp drygt 40 kilo på sex månader.”

Depressionen var inte bara ett faktum. Den var en livsfara.

   “Jag mådde som sämst när jag ställde mig på vågen och såg att jag vägde över 143 kilo. Hur skulle jag göra för att ta mig tillbaka? En dag satt jag hemma och surfade, när jag fick se att de sökte folk som ville vara med i Biggest Loser.”

Ett ljus i mörkret.

Slejman sökte och till hans och Marias stora förvåning, kom han med. En resa påbörjades. En resa som nu har förändrat hela hans liv.

Följ Slejmans resa från elitidrottare, till deprimerad föredetting. Från den vältränade livsglädjens tid, ned i fetmans mörker. En resa från helvete till att jobba med folkhälsa. Att älska sig själv inifrån och ut. 

Hör hur han aktivt valde att förändra. Hur han via vilja, mod och vinnarskalle tog sig via Biggest loser,till den han är i dag!

Livsglädje, depressioner, dödsångest, återfall och KBK HälsoCamp.

Han brinner återigen för sin tidigare idrott handboll, som han har spelade under hela sin ungdom samt sitt engagemang för den allmänna folkhälsan.

   ”Jag var framgångsrik och hade glädjen att representera det svenska landslaget. Jag har vunnit EM för juniorer 1997 och var på väg att bli professionell i Tyskland när jag bröt båtbenet i ena tummen.

Trots ihärdiga försök att komma tillbaka, avlöste skadorna varandra och det blev inkörsporten till den djupa depression, då han låste in sig hemma under ett halvår och lät maten och stillasittandet slå ihjäl lyckan.

Men det var då. Nu är nu. han har jobbat sen 2014 med den mentala balansen och hälsan och skapat KBK HälsoCamp.

´Vill ni höra min story hur jag lyckades bryta den onda cirkeln till att jobba mig upp mot den bästa versionen av MIG själv.

Boka en föreläsning och hör hela historien! Ibland behöver viljan en knuff och energipaketet Slejman Karadag är ett levande bevis på att vanor kan brytas. Hur nya mönster kan förändra och rädda liv.

Behöver du råd och tips? Saknar du energi och kraft att resa dig ur stressen och skaka av dig allt du grävt ner inom dig?Lära dig hur du ska ta vägen till ditt bästa JAG? Kanske behöver din personal en boost? Boka nu. Känn efter. Var ärlig.

Boka en föreläsning med Slejman!Boka genom att skicka mail till info @slejman.se.

 

 

 

Contact us