God morgon allihopa!!
Vart klar precis med min morgon träning som idag bestod av underkropps styrka. Jag hade också min mätning efter 3 veckors träning så har jag krympt lite grann.

Bröst -2,5 cm
Mage -2,5 cm
Höft – 4 cm
Vader -2,5 cm
Armar + 0,5 cm

Vågen visade också lite minus men inget jag lägger så mycket energi på. Jag gör detta för att lära mig så mycket som möjligt om mig själv. Många resor har gjorts och alla har misslyckats på sitt sätt.
VARFÖR?
Jag har aldrig brytt mig om att lära känna mig själv och min kropp. Alltid har det varit baserat på vikt hit och vikt dit istället för att veta VEM ÄR JAG & VARFÖR GÖR JAG DETTA??? HUR SKA JAG GÖRA DETTA FÖR ATT DET SKALL HÅLLA.

Idag jobbar jag med min mentor för att lära mig så mycket i det mentala tänket och på gymmet har jag 2 fantastiska tränare som vill mitt bästa. Jag vill också tacka min familj som ställer upp för mig när jag gör detta, JAG ÄLSKAR ER. Men även ett stort stort tack till min kollega som har stöttat mig otroligt och även gett mig chansen att få jobba med henne och lära känna denna underbara människa som är en stor stjärna i mitt liv nu. Tack för att jag fått denna chans att få vara med på din resa, fått bli din vän samt att jag får äran att förverkliga lite av mina drömmar och mina visioner om HälsoCampen med dig. Jessica

IMG_3717.JPG

IMG_3720.JPG

IMG_3716.JPG

IMG_3722.JPG tack allihopa för att ni hjälper mig mot mina nya mål och framför allt hitta tillbaka till mig själv.

IMG_3724.JPGdessa människor är just nu dom största inspirationerna i mitt liv som gör att jag orkar med det jag gör. Jag är evig tacksam för att jag har er vid min sida.

LOVE U ALL.

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us