Hej alla underbara!! 

Sitter här framför datan och planerar lite med allt inom KBK HälsoCamperna och mitt privata liv samt alla idéer vi försöker sortera. 

Jag la ut igår på mina sociala sidor samt även på KBK:s att vi nu gör en insamling till att försöka hjälpa till och skänka pengar till Cancerfonden/Rosa bandet och vi bestämde att ha Rosa Månad på KBK:s alla sidor. Jag la ut detta på alla sidor vi har: 

   

 
Hej alla KBK medlemmar!! 
Nu vill vi göra skillnad tillsammans!! 
Vi på KBK kommer göra en insamling under våran ROSA månad för att skänka pengar till Rosa Bandet. Vi vill självklart att alla som kan ska va delaktiga, vill ni hjälpa & stötta till nått fantastiskt så har ni nu chansen. 

Alla som är med kommer att tackas med sitt namn i ett reportage på hemsidan samt så kommer alla pengar att redovisas!
Ni får uppge ert namn eller vara anonyma om ni vill.

Swish: 073-4427712
Swedbank: 8299-0,934396286-7

Summa: 20kr-500kr 
Vi på KBK är tacksamma om ni vill vara med och göra skillnad. 
Det jag inte tänkte på är hur folk skulle reagera på allt jag skrivit tidigare om mitt spelberoende och sen ska jag be folk sätta in pengar på ett konto som jag har?? 
Jag vet att säkert många har fått tanken att varför ska man sätta in pengar där? Om jag gör det vart kommer dom hamna då? 

Jag hoppas verkligen från botten av mitt hjärta att folk ger mig denna chansen att göra rätt och få chansen att samla in pengar till Cancerfonden. Trots mitt förflutna så är jag nu en ny människa, har byggt upp mitt förtroende och har stöd av min fru, kollega samt min mentor.

Men jag vill bara klargöra en sak att allt som kommer in övervakas av 3 personer och jag har även börjat lära mig igen att hantera denna situation vad gällande ekonomi. Allt som kommer in kontroll räknas & redovisas.

 JAG vill göra om och göra rätt och JAG vill verkligen hjälpa till och samla in pengar till Cancerfonden för jag har själv haft folk runt omkring mig som är drabbade/drabbats av denna hemska sjukdom och vet att om vi gör detta tillsammans så kan vi hjälpa till med mycket. 
Jag själv tillsammans med min kollega Jessica Hellback kommer skänka pengar igen och vi hoppas givetvis att ni vill vara med att bidra till något stort. 

 

Även vår camp affisch går i det rosa tecknet.

 
LOVE U ALL

Kärlek & Respekt 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag

Contact us