Hej alla underbara! 

Det ska bli riktigt skönt att börja ett nytt år med fokus på mig själv och min familj. Att inte längre lägga så mycket energi på sånt som har varit och saker som skett under 2016. Att hela tiden sträva mot att bli bättre, må bättre, utbilda mig samt bygga upp mitt kontaktnät ännu mer. 

2016 har vart ett år av mycket upp och nergångar men jag känner att det vart väldigt utvecklande iallafall. Man lär sig för varje dag som går. Jag har haft 2 jobb under 2016 som jag är oerhört tacksam för att jag klev på, jag tillsammans med min kollega har haft våra                         KBK HälsoCamps som jag är så jäkla stolt över. Jag har coachats och jag har coachat en del under 2016 vilket jag är oerhört tacksam för att dom jag fått hjälpa ger mig chansen. Jag kommer under 2017 utbilda mig ännu mer och utvecklas som person och jag vill knyta åt mig ännu mer människor jag ser upp till så va inte rädd om jag hör av mig till just DIG!! 

Jag tog även i somras ett viktigt beslut i mitt liv att göra en gastric sleeve som blev av den 17 oktober och nu har det gått 2,5 månad och det känns att det går åt rätt håll även fast det kommer vissa dagar som är jobbiga. 

Jag ser med stor glädje att lägga 2016 bakom mig och omfamnar 2017 med stor entusiasm och glädje. 

Jag vill nu önska alla er underbara människor som jag har fått jobba, samarbeta, samarbetspartners och alla underbara deltagare och coacher jag har fått lära känna och lägga till i min vänskapskrets ett riktigt 

GOTT NYTT ÅR 

LOVE U ALL 

Med vänlig hälsning,

SLEJMAN KARADAG 


Contact us