20140505-135050.jpg

Tack tack tack vilken fantastisk helg på vårt HälsoCamp som jag & Jessica Hellback arrangerade under helgen som varit.
Allt har gått som vi tänkt oss och våra deltagare är så sjukt nöjda. Det vart ju första gången vi gör något sånt här och löste några små detaljer under resans gång.
Tack också till våran fantastiska fotograf Sarah Saverstam du är grymmmmm Hector Andres Hernandez Lara Sofia Stiernman ni är fantastiska stor eloge till er.
Men största tacket går till alla fantastiska deltagare som kämpade och gav allt. Vilket jäkla gäng 36 fantastiska människor som aldrig träffats tog an varandra med öppen famn och bjöd på sig själva så alla kände sig som en i gänget.

Jag vill även tacka en speciell person som jag fått träffa och berörde mig och många deltagare väldigt djupt inom oss. Jag hoppas alla kunde ha en sådan mentor runt sig för då skulle världen bli så mycket bättre. Jaquline Gyllenberg du är ta mej fan det bästa jag träffat på väldigt länge. Hoppas kunna lära känna dig mycket mer inom en snar framtid.

Jag och kollegan har fått med oss en grym erfarenhet av detta och hoppas ni alla har fått med er en upplevelse som ni sent kommer att glömma, hoppas också ni har fått med er en säck med kunskap, motivation & inspiration till er kunskapsbank till er fortsatta resa mot era mål.
www.vitaminwell.se
www.Reztart.se
www.finnerodja.se
www.fitnessguru.se
www.kickboxning.se
www.teamsportia.se
www.revital.se
www.bungypump.se
www.isodieten.se
www.sportgymbutiken.se
www.sarahsaverstam.se
www.sussifitness.se
www.skins.se
www.suunto.se
David Jonsson – Näringsfysiolog
www.kostdavid.blogspot.com
Sofia Stiernman – Personligtränare
Www.stiernman.se
Jaquline Gyllenberg Mentor- coach- kommunikation och förändringsarbete.
www.jaqulinegyllenberg.com
Roger Grönroos – Utbildningsledare

20140505-135121.jpg
fantastiska Jaquline Gullberg

20140505-135221.jpg
Sofia, Jess, Hector och en glad jag , foto Sarah Saverstam

20140505-135412.jpg
Är du intresserad kolla in länken Körbaraköör ända in i kaklet men läs info om gruppen, vi vill behålla respekt och kvalité.
Välkommen!

Love u all //
Slejman Karadag

Contact us