20120707-091223.jpg

Hej Allihopa!

Jag vill bara tacka er allihop som har visat intresse och er som har bokat in er till HälsoCampen.
Efter all slit och tid man lagt ner för att kunna få igång denna Camp med er alla som anmält er så är jag väldigt tacksam för att ni tror på det jag jobbar med och vill hjälpa personer i samma situation som jag var i för ett år sen.

Tyvärr så måste jag skjuta upp denna Camp p.g.a personliga skäl som kommit upp nu och därför har jag ringt runt till alla er personligen och pratat med er vad som kommer att ske.

Jag hoppas fortfarande att ni som hade anmält er tror på det jag gör för jag tror verkligen på er och vill verkligen att ni ska lyckas att komma från detta problem.

Jag kommer att bestämma ett nytt datum när den nya Campen kommer att hållas. Efter sommaren kommer jag att skicka ett email till er alla som varit anmälda så ni vet vad som komma skall.

Jag tycker det är jätte jobbigt att behöva skjuta på detta projekt för att jag sett fram emot detta så länge, man har lagt ner många timmar och mycket slit för att det skulle gå ihop.

Men som jag sa förut så har det kommit lite personliga drabbningar så jag kan tyvärr inte lägga den energi och fokus som behövs till denna Camp.

Därför har jag tagit detta beslut och jag hoppas att ni alla förstår.

Ni kan gå in och kommentera eller skicka frågor så kommer jag att svara så gott jag kan.

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us