20120605-205157.jpg

Biggestloser-camp

Är du redo att förändra ditt liv? Nu startar förra årets BiggestLoser-deltagare Slejman Karadag Sveriges första hälsocamp, utan kamera, på First Hotel Billingehus i Skövde. Under två veckor i sommar tränar du tillsammans med personliga tränare och äter hälsosamt. Häng med på BiggestLooser-camp – utan kamera!

Du kommer under de här vekorna lära dig allt om kost, träning, hälsa och om hur du vidbehåller ett hälsosammare liv. Ett camp med mycket inspiration, hjälp och stöd.

Du kommer att ha tillgång till all sorts träning under större delen av dygnet samt personliga tränare som peppar dig. Alla deltagarna i campen får också stöd och motivation av varandra.

Om du tränar mycket under de här två veckorna kan du gå ner ungefär tio kilo, men hälsocampet är även till för dig som inte är behov att gå ner så mycket i vikt utan i stället behöver motivation, som vill placera in träning som en del av ditt liv eller bara lära dig mer.

Hälsocampen är vecka 30 och 31, (23/7 till 5/8 2012)

Anmälan och frågor till:

Sljeman Karadag

0734-427712

info@slejman.se

För mer information se: http://slejman.se/halsocampen-3/

 

Sista anmälningsdag: 1/7 2012

Pris 23 995 kr all inclusive. Då ingår all träning, boende, mat (frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag). En investering för livet.

Där har du under hela dygnet tillgång till all sorts träning, tillgång till personliga tränare som peppar dig, och du har även resten av gruppen som motivation och stöd.

Contact us