Hur skönt är det inte att IFK Skövde går ut med den jävla vinnarskallen som behövs för att slå Sävehof i dagens match med 30-26 så jäkla bra.
Det är precis det som behövs för att nå dit man vill att varje kille går in med den inställningen att vad som än händer så kommer jag vinna min match mot min gubbe. Varför är Sävehof ett så stort hot mot alla andra lag bara för att spelarna har för mycket respekt för dom, men går man ut med att vi kan om vi bara vill och slutar att respekterar dom på plan så kommer det att gå vägen. Förra matchen i Tisdags så var det en dålig start som gjorde att Skövde inte orka kämpa sig tillbaka in i matchen, Andreas Nilsson fick rött kort efter ha fått 3×2 min efter bara 13.30 min måste va rekord, men jag förstår att han va trött och sliten efter ha varit med i Landslaget och spelat hem en OS- plats.

Saken är den att allt går bara man bestämmer sig för det och det är just det man vill i ett lag att kunna peppa varandra till nya höjder och det va precis det Skövde gjorde idag en eloge till er bra kämpat.

Imorgon är det Fredag den 13 då ska jag åka upp till Västerås med pojken som spelar handboll med IFK Skövdes P01. Det är den gamla anrika cupen Irsta Blixten ska bli jäkligt skoj att åka dit och kolla på och se om någon känner igen en från handbolls tiden eller för TV programmet Biggest Loser.

Slejman Karadag

Handbolls älskare

Contact us