(null)Jag fick detta som en kommentar på gårdagens inlägg!!

Jag vill bara klar göra en sak att jag absolut inte söker någon som ska tycka synd om mig eller tycka att jag söker sympati eller en bekräftelse. JAG vill klargöra en sak för dig FRASSE att jag aldrig har sagt att folk inte får tycka och tänka vad dom vill, Sverige är ett fritt land MEN du får inte säga vad som helst för det finns lagar mot detta. Jag vet inte vem du är och jag bryr mig inte heller men en sak ska du ha klart för dig att trakassera eller mobba någon är olagligt i Sverige.

En annan sak FRASSE jag tog åt mig för stunden och har lärt mig en läxa av detta men tro mig FRASSE!! Nästa gång det kommer på tal då blir det svar på tal ska du ha klart för dig.
Jag kommer aldrig att tolerera att någon trackar ner mig för hur jag ser ut när dom inte känner mig. Ett ord kan såra jäkligt mycket ska du veta. Att du får tänka och tycka kan du och alla andra hålla för er själva men tänkt dig för nästa gång du eller någon annan uttalar er nedlåtande eller diskriminerande mot någon annan person att detta kan hända dig eller dina barn eller en annan nära vän eller anhörig hur hade du då reagerat?

Räcker det inte att man själv mår dåligt i sin egen situation att folk ska ha rätten till att trycka ner en ännu mer??? Tycker du verkligen FRASSE att detta är rätt?? Är vuxen mobbing ok?? Räcker det inte att ens egen självkänsla nästan är i botten och måste kämpa varje dag med det, så ska det komma någon JÄVEL som tror sig ha rätten att trycka ner en ännu mer!!!

Tänk om någon skulle skada sig själv eller t.o.m ta steget fullt ut att avsluta sitt liv skulle DU FRASSE vilja ha detta på ditt samvete??

Jag kommer aldrig aldrig tillåta det igen nu är det NOG ärligt talat.

NU FÅR DET FAN VARA NOG
Jag kommer aldrig gå åt sidan om jag får höra någon trycka ner någon bara för att dom tro sig ha rätten till det ALDRIG ALDRIG kommer jag backa för det. Jag är också en människa med känslor och jag kommer inte tillåta någon rasera det längre.

KÄRLEK & RESPEKT

LOVE U ALL

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us