Nu har jag varit borta ett tag härifrån och tänkte nu berätta lite vad som hänt senaste månaden. Hänt en hel del under årets sista månader och tänkte jag skulle skriva lite om det.

Jag har tidigare haft problem med min depression och grävt ner mig i massa jobb som gjorde att jag förra sommaren bröt ihop och gick in i väggen och tappade i stort sett allt. Jag hade vissa beteende som inte va bra mot mig själv eller andra runt mig och jag drogs ner av dom jag trodde va mina vänner men det visade sig bara vara den negativa energin i mitt liv jag inte behövde. Jag började sanera inom mig och mina ” vänner ” för att få koll på mig själv jag sjukskrev mig och senaste året hade gått utmärkt fram till slutet på detta år. Jag kan bara säga så här just nu att hade jag inte lärt mig så mycket om mig själv det senaste året så skulle nog detta kunnat sluta väldigt illa för mig. Men tack vare två fantastiska människor runt mig så har jag tack vare dom lyckats ge mig själv ytterligare en sista chans till att bli mitt bästa JAG!!!. Tack vare också dessa Camper som KBK arrangerat under 2014 så har jag lärt mig massor. Hade jag inte haft KBK så hade det nog gått väldigt illa. Jag har fått äran att lära känna så många underbara människor som vill hjälpa och som brinner för det dom gör.

Att hitta sig själv börja inifrån och där ska jag börja och jobba nu. Jag har bokat massa möten i början av 2015 för att jag ska börja jobba rätt med mig själv och kanske är det där allt sitter för att allt annat ska släppa och jag ska kunna må som jag vill, och för min familjs skull också för jag vet att jag vill vara med när dom växer upp och jag vill älska dom så som dom älskar mig.

Det finns några underbara människor som ställt upp massor fast dom själva hade det tufft. Jag hamnade helt plötsligt i mitt gamla destruktiva liv som jag trodde jag hade lämnat bakom mig men det hann ifatt mig och jag försökte be om hjälp och jag vet att jag hade dom bästa personerna runt mig för att hjälpa mig men jag vågade inte fullt ut be dom om hjälp och detta skäms jag för idag. Jag svek dom som stod mig närmast och som jag lovat att jag aldrig skulle svika. Det är jobbigt att erkänna men jag gjorde det och nu måste jag jobba på rätt sätt för att inte hamna där igen. Tro mig eller inte men denna gången ska jag göra om och göra rätt. Jag ska bli den person jag en gång va och jag ska med hjälp av proffs hitta dit och med ett stöd från några få personer som jag har runt mig.

Jag vill och jag ska för livet består av hinder som man måste ta sig igenom och se till att fallgroparna blir färre och inte så farliga. Jag ska kämpa och jag ska hitta mig själv.

2015 ser jag fram emot med blandat förtjusning men ett år som kommer bli grymt på alla sätt.

Ni som finns runt mig vet vilka ni är och ni vet att ni betyder oerhört mycket för mig så nu 2015 så ska jag med nöje utmana utmaningen som min kära vän Johan Norén säger. Att våga utmana utmaningen då har man försökt och det ska jag göra ända in i kaklet för detta år ska bli MITT ÅR!!

Tack också Jessica för att KBK finns och att vi nu ska se till att fler får chansen att vara med.

Nu några härliga bilder från det senaste Campet den 6-9 december.

IMG_0041.JPG

IMG_0037.JPG

IMG_0035.JPG

IMG_0030.JPG

IMG_0029.JPG

IMG_5881.JPG

IMG_0038.JPG

IMG_5876.JPG

IMG_5874.JPG

IMG_5875.JPG

Bilder tagna av vår fantastiska vän Fredrik Mikiver ni hittar honom också på Instagram på @mikiver.se

Jag vill också tacka alla er på KBK gruppen som är så fantastiska som hjälper varandra till att nå era mål kärlek till er alla.

Nu vill jag avsluta detta inlägg och detta år med att säga:

God fortsättning och Gott Nytt År!!!

IMG_0140.JPG

IMG_0142.JPG

Avslutade året som jag vill starta det så nu kör vi ända in i kaklet.

IMG_0157.JPG
LOVE U ALL!!
Med vänlig hälsning
Slejman Karadag

Contact us