Hej alla underbara!

Jag vill börja med lite tacksamhet!! 

Jag är så tacksam för många saker jag fått uppleva i mitt liv som vart en bergochdalbana men jag älskar det nu och jag har tagit lärdom av det. Detta är jag oerhört tacksam för 

Nu till rubriken HJÄLP!! 

Shit jag fryser ihjäl! Jag vet inte men jag fryser konstant just nu och försöker göra allt för att få igång värmen i kroppen som jag aldrig hade problem med förut ?. 

En underbar person som jag fick äran att lära känna under min utbildning på      The Academy Skrev till mig igår att jag skulle ta mitt pick och pack och flytta upp till Norrland Hahahha jag fryser bara av att tänka på det, mina tankar ha vart att flytta in i ett solarie fram till sommaren. 

Efter mitt ingrepp så förstår jag att man fryser när man tappar så mycket kroppsvikt det gjorde jag även när jag va med i Biggest Loser också men fan det är ju galet. Tur är det väl att det inte är vintrar som förr när det va -20 -30 grader för då hade jag frusit ihjäl. Nu blir det en varm kopp kaffe och jobb för att få igång denna frusna man ?. Ha en fortsatt underbar vecka. 

PS. Har ni några bra förslag på hur man håller upp värmen i kroppen så kommentera gärna och lämna tips ?

KÄRLEK & RESPEKT 

LOVE U ALL! 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag 

Contact us