Hej alla underbar!!

Jag vill skriva lite idag om mig och mitt förflutna som många kanske inte känner till. Varför gör jag det? Jo för att jag är jag nu och jag vill inte att folk ska få fel uppfattning om mig.IMG_2545.JPGIMG_2681.JPG

 

 

 

Håll i er nu för nu blir det åka av.

Jag har det senaste 1,5 åren kämpat med att försöka göra rätt för mig efter alla jag menar alla dåliga beslut jag gjort tidigare i mitt liv.

Att hantera dessa misstag är inte alltid lätt och enkelt men jag ska göra allt för att det ska bli bra igen. Jag skapade ett levnad sätt som absolut inte va hållbart och som drog ner mig i skiten och det känns idag så jäkla dumt, men det är nu jag måste vara stark och hitta lösningar på det genom att tänka positivt samt att vara stark. Att vara stark kan man inte alltid vara och jag har haft och turen att ha några underbara människor som har stöttat mig och än idag stöttar mig, därför är jag här idag.

Precis! kanske inte många som vetat det men jag har många gånger haft en otroligt dum tanke att bara avsluta mitt för att sluta skada min familj och mig själv.

Jag kämpar idag med att få göra det jag älskar och det är att jobba med KBK på heltid, men på grund av tidigare misstag i livet så har jag idag en bit kvar innan jag KANSKE får göra det på mitt sätt och i mina ögon är det att vara egenföretagare igen.

Jag älskar att nätverka och skapa kontakter med människor, jag älskar att prata om det jag gör och hoppas inom en snar framtid kunna sätta upp min egna föreläsning om mitt liv och min resa fram till KBK.

Jag har hört att man ska ge en person en andra chans och jag hoppas kunna få min andra chans för att bevisa för mig SJÄLV och ingen annan att allt går bara man vill det tillräckligt mycket. Ja det tror jag på att vilja det tillräckligt mycket kan öppna så många andra vägar till ditt mål för att lyckas. Jag är och kommer alltid från att jag började mitt nya kapitel i mitt liv vara väldigt tacksam och ödmjuk för det är nått jag vill att folk ska uppleva mig som.

Jag vill även ta chansen här i detta inlägg att be om förlåtelse till alla jag skapat problem för och för att jag inte kunnat göra rätt för mig då. Jag har blivit hotad, trakasserad och även kallad massa saker, folk har sagt att dom ska gå ut i tidningar om hur jag lurat människor och även så långt att folk ska skicka personer för att skada mig. Jag hoppas samhället idag ska ge mig en ny chans för att lyckas och med det vill jag också lära ut hur man kanske inte ska göra innan det är försent och att man hamnar där jag gjort.

Att vara ärlig mot mig själv och mot andra är också en grej som jag absolut nu vill vara och kommer att vara, ni som har lärt känna mig sista tiden och även ni som varit nära mig ett tag hoppas jag kunna ha sett en förändring i mitt beteende samt att jag är mer öppen och inte trycker ner skit för att dölja det.

Jag har brutit med många människor som inte har tillfört nått positivt i mitt nya liv och börjat nätverka med människor som jag kan lära av istället för att dras ned med. Jag umgås med personer som jag ser upp till och vill lära känna massa nya personer som jag respekterar och kan sträva efter att lära mig av.

En annan sak är ju också att från att ha varit en respekterad idrottsprofil och framgångsrik elitidrottare med en jävla vinnarinstinkt till att ha gått käpp rätt åt helvete så tar det tid att bygga upp förtroendet igen. Att bli dömd för sina misstag förstår jag men människor kan förändras och jag hoppas från botten av mitt hjärta att jag kan bli förlåten och att jag verkligen kan få min andra chans.

Det är just det KBK handlar om att jobba med sig själv och sina tankar och sitt inre att en gång för alla få lite ro inombords och börja bearbeta allt man tryckt ner i sig själv. Vart är det egentligen ALLT börjar och VARFÖR.

JAG VILL, JAG VILL OCH JAG SKA på nått sätt komma tillbaka oavsett. Min tro och mitt hopp är otroligt starkt och min känsla att jag ska lyckas är så oerhörd stark. Man har fått höra massor om varför tror du att du kommer lyckas med ditt och många som skrattat åt idén men jag vill det tillräckligt starkt och har alltid trott på den. Jag vet också att vi bara är uppe och nosar på toppen av ett isberg och jag vill verkligen få folk att våga ta steget som är så skrämmande och utanför ens comfortzon till att tro på sig själva och våga och vilja ta steget till att MÅ BRA.

Jag har senaste tiden fått många som skickat och sagt massa positiva saker om det jag gör och sagt fortsätt med ”DITT företag” det kommer lyckas!!

VILL NI VETA EN SAK?

Jag är arbetslös och har inget företag, jag får inte ha företag för mina tidigare misstag!!! Jag har jobbat med KBK helt ideellt och jag har varit under kontroll av alla myndigheter och jag har varit rak och ärlig mot dom. Jag kommer aldrig sluta kämpa för KBK oavsett jag får min andra chans av myndigheterna eller inte. Men min tro är stark och jag vet att ni finns där som stöttar mig, till er Kärlek & Respekt och till er som vill se mig misslyckas Kärlek & Repekt till er också. för i min värld finns det bara en som kan döma mig och det är  JAG SJÄLV.

Ps. KBK har ett företag via min kollega och allt går via hennes företag och där sker allt enligt lag. Alla som undrar så finns det att kolla upp.

Kommentera gärna och dela gärna också, kanske kan jag få någon att tänka om och kanske kan jag få någon att inte göra samma misstag.

Till allihopa Kärlek & Respekt

LOVE U ALL

MedVänligHälsning

Slejman Karadag

Contact us