Hej alla underbara! 

Jag har det senaste året lagt väldigt mycket energi och tid på mig själv och på vad jag vill uppnå i mitt liv och hur jag ska nå dit!! 

Jag har valt att lägga fokus på mig och min resa mot en bättre hälsa och en bättre version av mig själv. Jag har under dom senaste 3,5 åren sen jag och min kollega lagt otroligt mycket krut på något jag brinner för som många av er redan vet om mitt KBK HälsoCamp. Vi fick otroligt bra respons på detta redan från start och än idag får vi massa tack från människor runt om i Sverige. Vi har fått äran att jobba med otroligt kompetenta människor som hjälpt oss i denna resa vilket jag är otroligt tacksam för. 

För 1 år sen fick jag en riktig käftsmäll då jag glömde bort mig själv i denna resa och jag älskar ju att ge av mig själv men just då kände jag att nu Slejman ska du göra det för din egen skull! 

Jag började planera mer och mer hur jag skulle klara av den resan och satte upp mål och bilder på vart jag vill va om 1 år, 3 år och om 5 år. Jag började ta upp mina anteckningar som jag skrivit ner under mina timmar med min Coach om hur jag skulle göra för att nå dit. 

Jag tog ett steg tillbaka och har fått många reaktioner på detta! Många har frågat mig varför jag slutat vara den inspiratör och motivator på sociala medier för dom? Många har blivit sura och blockat mig och många har tagit bort mig som ” vän ” eftersom jag inte längre är en inspiratör för dom. För mig är det OK, för mig va det dags att börja lägga fokus på mig själv. Jag älskar allt med KBK HälsoCamp och kommer göra allt för att driva det vidare på ett eller annat sätt för jag vet vad det har gett mig och många andra. Jag kommer fortfarande jobba som inspiratör, coach och motivator för många för att jag älskar det och jag får själv ut mycket av det. Men just nu vill jag lägga fokus på rätt grej och det är mitt JAG

7,5 månad in i min resa!

Jag kommer alltid vilja driva mig själv och utmana mig själv och se hur långt jag kan komma inte bara i min må bra resa utan även i mitt liv som Entreprenör, inspiratör, motivator, coach och i arbetslivet. Jag älskar utmaningar och är en driven person i mina ögon och sen får alla runt omkring tycka och tänka vad dom vill. 

Jag har bestämt mig att min resa till mitt bästa JAG alltid kommer att utmanas och det älskar jag. 

KÄRLEK & RESPEKT 

LOVE U ALL 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag 

Contact us