Ideal hit eller dit, vem bestämmer det?
Efter den senaste tidens hets om hur människor ska vara eller se ut för att bli accepterade för den person man ÄR börjar jag bli jäkligt skrämd!! 
DETTA ÄR JAG!! Ingen har rätt att DÖMMA mig eller sätta mig i nått fack!! 

  
Räcker det inte med att man brottas själv med sina tankar och hjärnspöken? Måste alla människor påpeka att jag gått upp i vikt efter att jag varit med i Biggest Loser? Tror ni inte jag gör mitt yttersta för att JAG ska må bra? Vilken stress och press faktor sätter du på mig när du dömmer mig, vet du det själv? 

Jag uppmanar absolut inte till att det är bra att leva med fetma men det är väl inte DITT problem om jag har fetma eller någon annan har det? Vet DU vad dessa personer som du trycker ner går igenom? Hur dom känner sig invändigt? Vad man har upplevt? 
Jag hade hellre haft en hashtagg med #slutadömmänniskorsomduintekänner men det är jag det. 
Jag har äran idag att jobba med ett projekt vi kallar @kbkhalsocamp.se där vi jobbar med den mentala hälsan & Folkhälsan och jag kan säga att hur mycket men än visar att man är grym utvändigt så bär vi ALLA på nått inifrån som vi kämpar med. 

Vare sig det är övervikt eller mental ohälsa så tycker jag verkligen man ska tänka några ggr till innan man dömmer en människa. 
Hur skulle DU känna att du är ansvarig för att du tryckt ner en människa och denna person sedan tar sitt liv? 
Ja jag har själv varit där och vacklat för att jag fått sjukt många sånna på några få dagar och visste inte hur jag skulle hantera dessa, jag var bara less på ALLT!! 

Vill du ha det ansvaret på dig? 
Istället för att trycka ner varandra så tror jag absolut en klapp på axeln eller fråga” hur en mår ” skulle hjälpa 1000ggr mer till ett välmående än att säga ” fan har du gått upp i vikt igen ” 
Eller vad tror ni? Detta är bara mina tankar kring detta. 

Kommentera och dela gärna era tankar kring senaste tidens hets! 

Kärlek & Respekt 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag

Contact us