Jag är så galet glad!!! Att inse vilken lättnad det är när man har tagit dom stegen mot ett nytt kapitel och inte längre behöver gömma sig bakom något man inte ÄR!!! jag hade ett möte med en person jag ser upp till och vill lära känna lite bättre och vi satt från 09.30 till 14.15 och prata om allt. 

Vet ni vad? 
Jag va rak och ärlig jag va mig själv och jag pratade om allt i mitt förra kapitel utan att skämmas. Det är stort, det är riktigt stort för mig. Men för att jag ska kunna fortsätta detta kapitel så måste jag det, jag måste kunna prata fritt om mitt missbruk, mina beteende och alla problem dom skapat. 

Jag känner ett grymt lugn i min kropp en harmoni jag inte haft på 15-20 år. Jag känner mig jäkligt trygg i vem jag är och hur jag ska ta mig framåt. 
Jag känner ingen press eller stress som förut och får ingen prestationsångest om jag inte tränar en dag. 

Mitt nya kapitel nu ska vara träning för välmående och ingen prestation baserad utan lek och njut för att hitta glädje. 
Jag va just nu ute på en promenad där jag bara va….. Ingen klocka ingen app ingen ting utan bara jag och min slinga. Jag gick inte fort jag gick bara för att jag kan och vill må bra. Att alltid nu hitta den glädje i det man gör och alltid sträva efter ett välmående. 

Jag vill aldrig mer hamna där jag varit och därför så lär jag mig så mycket jag kan om mig själv. 
Att stanna upp och reflektera vart man är och vart man vill är bra, att knyta till sig kontakter och vänner som man eftersträvar efter och att kunna lära sig av är mitt mål. Jag vill lära mig så mycket av många nu så det blir min utmaning. 

Jag älskar detta nya kapitel i mitt liv så grymt mycket att detta kommer bara bli så mycket bättre. 

Tack alla ni som följer mig och min resa och tack till er alla som finns där för mig. Ni är alla ovärdeliga kom ihåg det. 
 Kärlek & Respekt ❤️

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag   
       

Contact us