20120710-114337.jpg

Tjenare mannen läget. Solsidan nästa

Jobb jobb jobb så känns det just nu för det har varit fantastiskt mycket jobb dom senaste månaderna just med det nya bolaget samt min restaurang och alla projekt man har vid sidan om sina vanliga jobb.

Ska bli riktigt skönt nu när det börjar närma sig sig semester, känns underbart skönt.

Just vila känns att det verkligen behövs just nu och den kommer verkligen lägligt, för jag ska jobba denna vecka sen blir det lite välförtjänt ledighet.

Ska bli skönt att kunna vila och träna som man vill under denna tid, ska också upp till Stockholm och hälsa på min lilla syster som precis fått en liten tös.
Samtidigt så ska man självklart försöka träffa några från programmet Michael Sjögren, Marko Leino, Mårten Nylen och inte minst min radar vän Anna Melander. Men saknar Robert Wickström som fan den killen är grym och har också precis startat sin blogg besök den på www.xfat.se
Kommer givetvis vara mycket träning under semestern men det kommer bara vara skönt för då känns det att man orkar mer.

Som jag skrev för några dagar sen så var jag med i Skaraborgs Kampen och tyckte det var skoj, men det roligaste var nog när vi fick jaga fram Segway till torget. Vi lyckades med det och jag tog raskt chansen att prova på att åka på en Segway, och det var hur skoj som helst. Funderar starkt på att fixa en till mig själv.
Jag vill tacka Skövde Bilringar som lånade ut 2 st Segway som vi fick visa upp på torget.

Contact us