Snart är det dags för vårt nästa projekt med KBK HälsoCamp och det är att åka runt till olika städer och hålla en inspirationsdag. Nu är det PREMIÄR på söndag på Arena Skövde mellan 09:00-15:00 och detta event är till förmån till Cancerfonden dit vi kommer skänka pengar till.

(null)

(null)idag fick vi också äran att vara med och sprida lite inspiration i Skövde Nyheter deras webb tidning, hoppas verkligen ni är på nu Skövde och alla skaraborgare!! Va med oss och hjälp oss samla in pengar som går till ett välgörande ändamål till Cancerfonden.

Kommer vara 2 härliga utmanande träningspass som alla kommer att klara av, alla utgår från sig själv och utmanar bara sig själv hela tiden. Vi kommer också få en fantastisk föreläsning av Susanne Dalsätt som jag har haft äran att lyssna till 2 gånger till innan och som alltid inspirerar mig, och jag vet att hon kommer kunna inspirera er också.

(null)Samtidigt som detta håller vi på att planerar vårt HälsoCamp5 det första för i år och vill bara säga vilka härliga föreläsare samt instruktörer vi har fått med oss till detta camp. Vill ni har mer info om Camperna var vänliga att maila på kbkhalsocamp@hotmail.com

(null)Dessa två underbara själar kommer vara våra PTn under HälsoCamp5 och dom heter Malin Johansson & Tomas Lundberg.

Imorgon vid 09:10 kommer ni också kunna lyssna på Radio Skaraborg där vi kommer vara med och prata om vår premiär och eventet vi ska ha på Arenan samt våra HälsoCamps hoppas ni lyssnar då.

LOVE U ALL

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us