HÄLSOCAMP 6 PRESENTERAR.

⭐️NYHET!!! Upp till 6 månaders räntefri avbetalning

⭐️GRATIS STRESS KONSULTATION till våra deltagare.

⭐️⭐️HELGENS TRÄNARE Johan Norén och Karoliina Paulún boende på Ekolsundsslott hela KBK helgen.

  

▫️Johan Norén  

Diplomerad stressmanager.

Utbildad i det coachande ledarskapet.

Utbildad Moveoo instruktör.

Certifierad PCC calestenics instruktör.

Personlig info: Från vd till utbränd och depression till Ironman och motivation föreläst på kbk HälsoCamp. Genomfört marathon. Tränar för Ironman Kalmar 2015. Förespråkar fysisk aktivitet i alla former genom den prestations- och jämförelsefria träningen.Förespråkar det salutogena förhållningssättet att vårda det friska och göra detbästa man kan med de förutsättningar man har.

Instagram: @jnorrre

▫️Karoliina Paulún 

Kostrådgivare

Kokboksförfattare 

Träningsinstruktör

Utbildar sig till PT

Personlig info: Genomfört halvmaraton. Tränar inför Stockholm marathon 2015. Verksam inom hälsobranschen sedan år 2000. Har ett stort intresse av kost, hälsa och träning. Blev en ”träningsmänniska” först vid 38 års ålder och förespråkar att det aldrig är försent att skapa nya hälsosammare vanor och bli den du vill vara.

Instagram: @paulunsgreenpower

”Förhållningssättet under helgen kommer att vara att göra det bästa man kan med de förutsättningar man har. Att sluta upp att tänka på vad man inte kan, utan fokusera på vad man vill lära sig, hur man kan utmana sig själv. Att utmana tankesättet ”det är omöjligt” för att istället fokusera på hur det kan bli möjligt. Att endast jämföra sig med sig själv och släppa stress, press och krav om hur man ska vara och istället fokusera på hur man kommer närmare sitt eget bästa jag.

Träningens fokus kommer att vara på det individuella istället för det generella. Var och en ska få möjligheten att prova utmana sig själv. Vi bryter ner övningar i olika delmoment för att kunna nå önskat slutresultat. 

Den värdefulla slutprodukten med helgen är att skapa verktyg för att våga lita mer på sina egna styrkor och förmågor.”

Contact us