Hej alla underbara!

Vilken underbar månad detta har vart! Jag har tränat en del handboll som jag älskar så mycket och det avslutades med att spela Trim-SM i Göteborg helgen som va. En fantastisk inramning där jag fick träffa massa härliga handbollsvänner som man ej träffat på så många år. 

Att bara få vara på plan gör att jag blir som ett barn igen, jag älskar allt med sporten allt från tugget i omklädningsrummet till att få fajtas på plan. Har haft en otrolig rolig helg även fast resultaten uteblev denna gången så hade jag fantastiskt skoj. Jag vill tacka alla inblandade från botten av mitt hjärta att jag än idag får uppleva detta ❤️ Kärlek & Respekt. 

Ja det har vart lite skillnad i kropp också sedan förra året jag va med och spelade ca. 50 kg lättare gjorde det lite lättare fysiskt. Tack alla underbara som kom fram och gav mig en boost under helgen ni är bara för underbara LOVE U All. 

 Idag va det invägning igen och det har skett ett litet dipp under denna månad -1,6 kg till 95,3 kg. Har vart sjuk i 3 veckor då jag haft en grym mans förkylning som vägrade ge sig så träningen har fått stå åt sidan men nu har jag fått mig ett träningsschema där jag ska börja om från början med att köra grundträning i 8-10 v och försöka väcka den muskulatur som finns kvar i denna kropp. 

Jag ser fram emot kommande månader där jag ska utmana mig men ändå göra det smart och inte skynda på nått och ha tålamod. Jag ska även försöka uppdatera här på bloggen lite mer under resans gång. 

Hoppas ni är sugna på att haka på och hjälpa varandra till att bli vår bästa version av oss själva. Vi peppar varandra i vått och torrt! Glöm aldrig att ni är fantastiska! Ge er själva en klapp på axeln och älska er själva för alla är vi värda det, värda att MÅ BRA. 

KÄRLEK & RESPEKT 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag 

Contact us