Jag vet inte riktigt hur eller vart jag ska börja!!! Jag vill bara starta med att säg att ni alla som följer mig på min resa samt är med i min och Jessicas grupp Körbaraköör ända in i kaklet för att ni ger mig chansen att äntligen förgylla en av mina drömmar.

Det är just det en ” dröm ” hur många är det som får förgylla sina drömmar? Men ni ska veta att min resa dit är ingen dans på rosor. Mer om det kommer i ett annat blogg inlägg snart.

HälsoCamp3 oj oj oj vilka 4 dagar det har varit. Solen sken över oss under hela campet och vilka underbara deltagare. Vilket härligt gäng, vilka kämpar, vilka krigare jag fick träffa. Ni alla ska vara så stolta över era prestationer som ni gjorde där.

Vill också lyfta fram våra underbara PT tränare vi hade under campet. Jill Sköldinger & Johan Fredström ni flög in i mitt hjärta direkt när jag fick äran att träffa er, vilken härlig energi ni förmedlar och entusiasm. Sen att ni också vågar dela med er av era berättelser och våga visa känslor, oj oj oj vilket härligt par ni är. Jag är stolt över att ha fått 2 nya vänner för livet och som jag verkligen ska ta vara på i resten av mitt liv. Nu får ni stå ut med mig vare sig ni vill eller inte hahahahhaha.

Susanne Järlefjord vårt lilla frö som blomstrar för varje dag, vilka enorma framsteg du gör, vilken energi du förmedlar och vilken inspiration du är…. Jag är fantastisk glad över att jag får äran att vara med dig på din resa.

Vill också tacka våra fantastiska föreläsare och instruktörer som har gjort detta möjligt för oss.

Johan Norén som vi fick tag i via sociala medier och klickade med och sa HONOM SKA VI HA!!! Vi fick äran att lyssna till hans första föreläsning ever och det är jag oerhört stolt över att ha gett Johan den chansen, varför det för undrar ni? Jag känner att det Johan har gått igenom är en resa som liknar min på väldigt många sätt. Tack Johan för en fantastisk föreläsning och sjukt grym du är, vi jobbar vidare med att nå ut till Folkhälsan tillsammans.

Men vill även lyfta min kollega och bästa vän Jessica Hellback som orkar göra detta med mig och kämpar vid min sida hela tiden. Jag är oerhört stolt över att våra vägar korsades och att vi vågade ta kontakt med varandra. Har svårt att smälta allt vi gjort på så kort tid, startat gruppen & sidan och arrangerat 3 st HälsoCamps på 6 månader!!!!!
Vi har kämpat och offrat mycket av vår egentid men ingen kan ta ifrån oss detta vi skapat och känslan vi känner efter varje Camp. Vi jobbar med HJÄRTAN och gör det för att vi älskar det och jag tror att det är just där vi känner glädje och lycka.

En annan STOR otroligt STOR grej är ju att våra gruppmedlemmarna har skickat in och nominerat mig & Jessica till Svenska Hjältar på Tv 4. Att ens veta vad detta betyder är så svårt att smälta, vi gör allt detta från botten av våra hjärtan men att det skulle bli så här stort kunde jag aldrig drömma om. Att jag skulle kunna beröra människor mentalt trodde jag heller aldrig.

Allt detta hjälper mig på min väg till att bli mitt bästa JAG. Jag vill lära mig så mycket som möjligt om mig själv för att jag ska kunna nå klart min resa. Att få chansen att jobba med dom bästa inom sin ram är också stort, vill bara säg att DU Jaquline Gyllenberg är nog min livräddning och skoj att du plockade upp mig och orkade ha mig som ditt lilla frö som du vill så. Jag är oerhört tacksam för det.

Fortsätt att följ min resa här!! Det kommer massor snart.

Nu kommer en bild bomb med massor av bilder från camp3.

LOVE U ALL
Med Vänlig Hälsning
Slejman Karadag

IMG_0712.JPG

IMG_0711.JPG

IMG_0715.JPG

IMG_0713.JPG

IMG_0719.JPG

IMG_0728.JPG

IMG_0720.JPG

IMG_0724.JPG

IMG_0728-0.JPG

IMG_0747.JPG

IMG_0743.JPG

IMG_0729.JPG

IMG_0759.JPG

IMG_0734.JPG

IMG_0760.JPG

IMG_0746.JPG

IMG_0739.JPG

IMG_0763.JPG

Contact us