Hej alla underbara följare!! 

Vill bara börja med att skriva 3 saker jag är tacksam för:

Jag är tacksam för att jag skapade KBK HälsoCamp

Jag är tacksam för att jag får chansen att lära känna alla underbara människor jag fått lära känna under dessa 1,5 åren vi hållit på. 

Jag är tacksam för att jag tog beslutet för att rädda mig SJÄLV, och inte tog steget att avsluta mitt liv bara för att jag mådde dåligt. 

  
Jag vill förmedla MIN känsla och MIN reflektion av KBK HälsoCamp 8 på Wenngarn

Jag vill säga att detta camp startade lite sisådär när vi fick några avhopp på kort tid som fick oss att bli lite stressade, men många säger att allt sker av en anledning!! 

Jag & Jessica bestämde oss att eftersom dessa platser redan var bokade så var vi tvungna att fylla ut dessa. Vi började kolla hur vi skulle hitta någon med kort varsel kunna vara borta i 4 dagar och uppleva något utöver det vanliga. Jag ställde frågan till Tanja Dyredand om hon var intresserad av att vara med då hon på söndagen skulle föreläsa & hålla ett yin yoga pass, samt så frågade jag om hon kände ytterligare en person som är lite frilans journalist som skulle tänka sig vara med och vi fick förslag på Åsa Wallenrud

Jag har länkat till deras bloggar där dom beskriver sina första tankar efter Campet. 

Vi vill nå ut till mer människor som är utanför våra ramar som skulle behöva vara en del av KBK HälsoCamp. 

 

Åsa Wallenrud får känna på hur det är att komma emellan våra grymma instruktörer från Stockholm Kickboxning

  

Tanja Dyredand med sitt underbara lugn som hon förmedlar på bästa sätt under Campet.


Vill från botten av mitt hjärta tacka alla er som gör detta möjligt och alla ni som ställt upp under KBK HälsoCamp 8: 

Jessica Hellback , Madeleine Rybeck, David Rybeck, Camilla Rova, Peter Nilsson, Jari Ketola , Kristina Andersson , Tanja Dyredand, Stockholm kickboxning Jörgen Ljungberg och Leila Ljungberg, Charlotte Carlén , Tanya Desancic Kbk administratör, Ola Åkesson Kbk administratör, Celsius Sverige, Schyssta nötter, Persgården, Wenngarn, webbigt.se. 

Att det uppstår hinder påvägen är något vi fått lära oss under dessa 8 camps vi arrangerat och vi jobbar med att hitta lösningar och inte problem därför så brukar det mesta alltid lösa sig. 

Att vi jobbar med hälsa i helhet hoppas jag vi lyckats förmedla, även att jobba inifrån & ut där alla kan vara med oavsett fysik eller ålder så kan alla vara med på Camperna.

Jag återkommer lite till Åsa som vi plockade in och som tackade JA. Vår förhoppning är att hon nog skulle kunna beskriva lite vad vi håller på med och skriva med andra ord, och nå ut till andra behövande. Vi ställde inga krav INGET, vi hoppas bara på att vi ska kunna nå ut till fler människor där ute som letar efter att vara med på en resa som jag också letade efter för 1,5 år sen. 

Åsa och jag pratade i telefon dagen innan och hon sa att hon hade svårt att sova ihop med någon och jag började ana en liten oro hos henne men lovade henne att jag skulle lösa ett boende för henne som va avskilt. 

Åsa har berättat för mig under tiden på Campet att hon vart lite smått chockad av vad det var för deltagare som var med och att hon trodde att alla var pinnsmala ich atletiska!!! Man såg att denna fantastiska människa var helt överrumplad av situationen hon var i och såg att alla var där för sin egen skull och kämpade utifrån sin egen fysik. 

Men jag tror att den största påverkan av allt var när vi hade vår myskväll på slottet Åsa fick sin AHA upplevelse (detta är bara vad JAG tro).

 
Detta är en stund där dom som vill delar med sig av sina egna resor och där jag & Jessica berättar hur & varför vi startade KBK. Jag är otroligt stolt idag att jag kan stå rak ryggas för det jag har gjort och kan och vågar berätta om mitt liv utan att trycka ner mig själv eller känna att jag är en dålig människa. Detta tack vare KBK och dom människor jag haft äran att lära mig av och hela tiden sträva efter lärdom till mitt bättre. 
Åsa frågade mig när vi avslutade Campet hur vi gör? Hur kan vi få så många människor att känna sig så öppna och glada utan att känna varandra? 

Ja Åsa och Tanja jag hoppas ni kan förmedla detta med andra ord än vad vi gör. 

Jag har tagit till mig detta som mitt kall i livet, jag jobbar med mig själv samtidigt som jag tillsammans med massa underbara människor hjälper andra och varandra till att bli vårt bästa JAG!   

JAG KAN IDAG SÄGA TILL MIG SJÄLV ATT JAG ÄR STOLT ÖVER ATT VARA JAG.

Kolla in denna underbara video som spelades in av Ted som är deltagare på camp 8. 

Vill du ta chansen att vara med på årets sista HälsoCamp så kan du gå in och anmäla dig här ( Bindande anmälan )

Kommentera & dela gärna  

 

Här kommer massa underbara bilder från HälsoCamp8: 

Kärlek & Respekt 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    

 

Contact us