Igår var det invägning och nu har det gått 6 mån sen jag la in mig och gjorde mitt ingrepp. Ett beslut som jag hade kämpat med men till slut bestämde mig för att göra. Efter mycket om och men så tyckte min läkare att det va det dom ville rekommendera för mig och jag kan säga att det blev ett bra beslut. 
Jag känner att kroppen har blivit mycket lättare och mår mycket bättre men detta är en livsresa som kommer fortsätta hela vägen. 
Jag skrev för ett tag sen att jag inte ser själv min förändring mer än att jag kan ha mindre storlekar på kläder men har haft svårt att kunna ta in det ännu. Många som reagerat på detta och skickat att jag ej ska va så hård mot mig själv men jag är väldigt ödmjuk och försöker bearbeta min nya livstil och kommer med tiden att kunna se det på samma sätt som er andra. 
Jag har bestämt att jag ska väga mig           1gg/mån för att få en extra kick i min vardag och inte stressa mig för vad som står på vågen. Jag vet mycket bättre än så och vill skapa möjligheter och ingen mer stress som påverkar mig och mitt välmående på ett negativt sätt.

Länge sedan jag va på denna sidan 100-strecket 😉

Nu ser jag fram emot våren samt att komma igång med träningen igen efter en mycket tung period under dom senaste 2 månaderna med mycket tråkigheter och hoppas att det nu vänder mot en ljusare tid. 

Må bäst alla där ute och ta vara på tiden vi har. 

KÄRLEK & RESPEKT 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag 

Contact us