20131107-093901.jpg

Det känns fantastisk skönt att vara igång och träna för att kunna må bra. Just nu känns det bara fantastiskt att ha hittat den där viljan som jag hade tappat bort för mig själv. Jag kunde peppa andra och ge dom råd och dom lyckades och tackade mig för att jag kunnat motivera och inspirera dom till ett hälsosammare liv medan jag glömde av mig själv och försökte hitta inspiration från andra.

Nu har jag hitta min inspiration och motivation igen och med hjälp av min bön Nico ska jag nå dit igen.

Det är nu snart 3 v sen jag började och nu är det jäkligt skönt även fast vissa dagar är jobbigare så tar jag mig ner till gymmet och gör mitt pass som jag ska.

Maten är också en stor del i detta och det är ju så att jag förut åt när jag va hungrig inte när jag var tvungen att äta. Kroppen behöver energi för att förbränna och med det så måste man äta vid fasta tidpunkter som man sätter upp. Jag känner att det blir så mycket lättare samt orkar man så mycket mer under dagen.

Idag blev det ett fantastiskt pass med Cardio intervaller och snacka om att jag svettades!!!!

Fortsätt att följa min resa så ska jag nog kunna inspirera er och motivera er också till framgång.

Love U All…..

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

20131107-093837.jpg

Contact us