Hej alla underbar! 
Jag har suttit ner och funderat varför jag sista tiden mått som jag gjort och vart livet är påväg? 

Dom senast 6 månaderna har vart riktigt tuffa för mig. Jag har som sagt och berätta om mina atroser i knäna och har nu fått besked att dom blivit ännu sämre som jag befarat och värken i knäna är olidlig. Jag känner bara hur kroppen just nu tar stryk hela tiden och jag tappat greppet lite om mitt välmående. 
Jag vill kämpa och jag vill må bra så jag har tagit beslutet att imorgon besöka läkaren för ett snack om en GBP operation. 
Många kommer se det som ett misslyckande efter att jag vart med i BL och gick ner en massa kilo men även den grejen har haft en kraftigt påverkan till varför jag är där jag är idag i min fysiska hälsa. Jag själv ser det mer som ett val i rätt riktning. 
Jag är livrädd, jag är livrädd för att jag ska operera mig på nytt för jag vet att det var en misslyckad operation som gjorde att jag hamnade där, en misslyckad operation som förstörde mina drömmar vilket gjorde att jag började fel medicinera mig själv genom att äta och sluta med all träning!!!! 
Jag vet att denna situation jag är i idag är ohållbar och hur jag än gör eller försöker så går det inte längre. Jag har vart under utredning på sjukhuset ett tag för att se vad det kan va och till slut så va läkarnas rekommendation att det va bäst att göra en GBP. 
Jag har under 2016 börjat plugga på 
The Academy i Stockholm för att bli:

– Grundutbildning ✅

-Lic.Träningsinstruktör ✅

-Lic.Personligtränare

-Lic.Kostrådgivare

-Hälsoinformatör 

Allt detta för att jag ska fortsätta mot mina mål och aldrig tveka på att jag kan!! 
Dom 3 andra utbildningarna skulle jag också gå under året men kroppen har tyvärr sagt ifrån så jag skjuter lite på dessa men dom ska genomföras under 2017. 
Under dom senaste 3 år så kan jag säga att min resa inom den mentala biten har funkar otroligt bra men efter en tids reflektion så har jag förstått att jag måste hitta en balans mellan mentala & fysiska delen. Jag har lagt den fysiska åt sidan men det ska bli bättring på det. 
Kärlek & Respekt

Contact us