Hej allihopa! 

Det var ett tag sen jag skrev nått här och tänkte jag skulle göra ett inlägg om mig och vem jag är idag! 

Jag känner att jag under hela 2015 jobbade stenhårt för att ta tag i mig själv och börja mitt nya kapitel i livet efter all skit jag gjort och glömt vem jag egentligen var. Jag har under en lång tid i mitt liv anklagat mig själv för massor jag inte kunnat rå för, det saker som hänt i livet har oftast en anledning och som jag skrev i början har jag jobbat hårt och varit sååå nära på att förlora allt jag hade kvar och som jag levde för. 

Jag har haft ett spelmissbruk som jag tappade kontrollen på och jag svek mina nära och kära, jag tänkte aldrig på konsekvenserna av det jag gjorde och jag bara körde på. Jag jobbade massor, jag åkte aldrig hem utan drog efter massa timmar på jobbet vidare till olika ställen där jag hängde och spelade massor och hade ingen ånger över att jag spelade bort all mitt slit och jag försummade bort min familj. 

Detta hade pågått i många år och jag skapade en bubbla av falskhet runt mig och min vardag bestod av massa lögner för att jag aldrig vågade erkänna för mig själv på riktigt att jag hade problem. Mina dåliga beslut tog jag när jag mådde som sämst och många gånger gick jag i tankar där jag bara ville avsluta mitt liv för att sluta skapa problem för min familj som fick lida av mina misstag. 

Jag har sett mycket i mina dagar och jag skulle aldrig vilja min värsta fiende att hamna där jag varit. Det jobbigaste va när man skulle handla nått åt sig själv och tyckte jämt att allt va dyrt men när man satt och kastade bort massor på spel var det inget problem, det var min bedövning istället för tabletter!! 

Ångesten kom närmare för var dag som gick och jag mådde bara sämre och sämre och jag kan säga att 2015 va vändpunkten för min psykiska hälsa. Att våga ta tag i allt jag tryckt ner i mig själv och grotta i massa problem från lång tid tillbaka i mitt liv och våga erkänna för mig själv att jag hade problem va första steget. 

Det har varit många terapi timmar, många besök hos psykologer samt att våga öppna sig för familjen och dom nära vänner man hade kvar. Under denna jobbiga tid så tappade jag även fokus på min fysiska hälsa efter Biggest Loser men jag ska vara ärlig jag är glad att jag tog rätt beslut att börja i rätt ände. Att jobba med mitt inre och mitt tänk till ett välmående igen. 

Idag är jag en mer öppen människa och vågar prata om det som varit och även vågar ta upp problem som dyker upp. Jag tar tag i det direkt och går tillbaka ett par steg för att se vad jag gjorde när jag mådde dåligt för att jobba upp det igen. 

Vi alla har något vi drivs av och jag har även mina och jag kan lova er att idag är det inte pengar utan jag har ett driv att lära mig så mycket som möjligt om mig själv och hur min kropp & tankar fungerar i olika situationer. Jag tar mig an utmaningar som nu när jag pluggar på The Academy samt våra KBK HälsoCamps där jag och min kollega Jessica Hellback driver och hjälper oss själva till ett bättre välmående samt få en bättre folkhälsa. 

   
    
    
 
Jag kommer alltid att kämpa för att göra mig rättvis och kämpa för det jag tror på. Jag vill och jobbar stenhårt för att må bättre varje dag och kämpa mig tillbaka dit jag strävar efter. 

Jag har haft personer runt mig som jag alltid kommer att tacka för att jag idag är där jag är och inte tog fel beslut och avslutade mitt liv för tidigt. Jag vet att det är oerhört många som är i samma eller liknade situation ocv till er vilja jag bara säga GE ALDRIG UPP!! 

Det har länge varit tabu och prata om sitt mående min våga ni kommer aldrig ångra er, jag vet jag har varit där och jobbar fortfarande varje dag med detta. 

Jag fick detta av min underbara vän: 

  
Mina svar: 

Att jag vågar utmanar mig själv att lära mig nya saker om mig själv samt att jag är ärlig.  

Jag behöver fortfarande kämpa och hitta utmaningar. 

Jag ska äntligen gör min skuldsanering och när den är klar kommer jag kunna må bäst och sluta känna massa stress. 

För jag vet vad jag vill just nu. 
  

Jag bloggar om detta för att jag vill lära mig själv och att jag någon gång kanske kunna hjälpa människor på samma sätt som jag fått hjälp. 

KÄRLEK & RESPEKT 

LOVE U ALL 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag

Contact us