20120814-092921.jpg

En fantastisk god lunch med sallad, räkor och fiskgratäng.

I går var ännu en bra dag, började med morgon träning och det blev ca 70 min. Blev ett pass med styrka och rygg. Sedan bar det av till jobbet för en frukost och lite jobb. Innan jag slutade på jobbet satte jag mig och käkade en fantastisk lunch, och det blev fiskgratäng med sallad och räkor.På kvällen blev det ett handbolls pass med ett Div 3 lag här i Skövde. Det är så fantastisk roligt när man går in på plan, man får tillbaka så många minnen från förr och det med blandade känslor. Handbolls passet blev 1,45 min långt och det fick avsluta dagen.

Idag blev det också ett morgon pass innan jag gick iväg till jobbet på morgonen och det blev 45 min på min crosstrainer.

Livet funkar bra nu så det känns riktigt bra faktiskt. Har kört tufft nu sen i Måndags förra veckan och ska köra det ända till slutet av september.

Ska kämpa stenhårt fram tills det för i slutet av september kommer förhoppningsvis en belöning.

Med Vänliga Hälsningar
Slejman Karadag

Contact us