Ny vecka nya tag!!! Nu har jag kört igång en utmaning mot mig själv och mot en vän. Efter all besvär med knät och brist på tid för att klara av den belastning det blir när jag tränar på kroppen, så har jag fått ta det lite lugnare med träningen och faktiskt så har det inte varit någon bra respons på detta. Jag har tyvärr gått upp lite i vikt och nu måste jag kämpa igen för att tappa dessa kilon som jag lagt på mig.

Som sagt ny vecka nya mål att kämpa mot och ska kämpa som bar den för att nå min målvikt.

Så idag startade jag med att köra en timme på crosstrainern hemma och svettades som bara den eftersom jag inte klarat av att köra denna övning på ett tag. Det kändes fantastiskt skönt att få köra på igen.

Men nu är det inte bara hård körning med träningen utan också med maten och den kommer att följas av en strikt recept bok som vi hade under tiden vi var på slottet i Biggest Loser.

Så idag blev det:

20121112-133554.jpg

Lax 120g, lite isbergsallad, gurka, tomat, paprika samt lite egen mixad sås av kesella och vitlök och lite dill.

Vis ser det fantastiskt ut!!!!!!

LOVEU ALL

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us